Sovelluspalvelut yrityksilleSovelluspalvelut yrityksille
Sovelluspalvelut

Asiakaslähtöiset sovellukset tuovat kilpailuetua ja kasvua

Digitalisoituva liiketoiminta asettaa sovelluskehitystyölle uudenlaisia vaatimuksia. Elisan sovelluspalvelut sopivat monenlaiseen digitaaliseen haasteeseen ja eri liiketoiminta-aloille.

Elisa on täyden palvelun sovelluskehityskumppani, jolta löytyy sekä CX-, UX- että ICT-asiantuntemus. Näin voimme auttaa yritystäsi kehittämään digitaalisia sovelluksia ja palveluita, jotka parantavat asiakastyytyväisyyttä, tehostavat prosesseja ja tuovat aitoa kilpailukykyä yrityksellesi.

Elisa hyödyntää sovelluspalvelujen kehityksessä palvelumuotoilun parhaita käytänteitä, vahvaa asiantuntemusta ja ketteriä kehitysmenetelmiä. Asiakaskeskeisesti suunnitellut sovelluspalvelumme varmistavat, että yrityksesi pääsee tarjoamaan parempia palveluita loppuasiakkaille, hyödyntämään dataa paremmin ja kasvattamaan liiketoimintaa näkyvästi.

Asiakkaamme toimivat niin vähittäiskaupan, teollisuuden, finanssi- ja palvelusektorin kuin myös terveydenhuollon toimialoilla. Sovelluspalvelumme sopivat erikokoisiin yrityksiin sekä julkiselle sektorille.

Haluatko tarjota parempia palvelukokemuksia digitaalisin keinoin? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä tulevaisuuden sovelluspalvelut yrityksellesi!

Sovelluskehityksen palvelumuotoilussa asiakkaistamme 100% suosittelee Elisaa!

Haluatko kuulla lisää sovelluskehityksestä? Jätä yhteystietosi, niin kerromme palveluistamme lisää.

Ota yhteyttä

Millaisia sovelluspalveluja etsit yrityksellesi?

Mobiilisovelluskehitys mahdollistaa parempia asiakaskokemuksia

Mobiilisovelluskehitys mahdollistaa paremman asiakas- ja työntekijäkokemuksen

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi parempia palvelukokemuksia digitaalisesti? Kaipaisivatko työntekijäsi ketterämpiä tapoja hoitaa asioita mobiilaitteilla?

Meiltä saat asiantuntevat ja kokonaisvaltaiset mobiilisovelluskehityksen palvelut, jotka parantavat asiakkaidesi palvelukokemusta ja helpottavat työntekijöidesi arkea.

Mobiilisovelluskehityksen lisäksi huolehdimme sopivista päätelaitteista, mobiiliympäristön palvelunhallinnasta sekä loppu- ja pääkäyttäjätuesta.

Elisa hyödyntää mobiilisovelluskehityksessä alansa johtavia palvelumuotoilijoita, jotka ymmärtävät loppuasiakkaan tarpeet ja osaavat tuoda tämän näkemyksen mobiilisovelluskehityksen keskiöön.

Kysy lisää

DevOps tuo kilpailuetua digitaalisessa liiketoiminnassa

DevOps tuo kilpailukykyä digitalisoituvaan liiketoimintaan

Onko yrityksesi siirtymässä digitaaliseen liiketoimintaan ja tarvitsisi asiantuntijan apua? Haluaisiko yrityksesi hyödyntävän AI:ta ja robotiikkaa, jotta se voisi luoda parempia asiakaskokemuksia nyt ja tulevaisuudesssa?

Elisan DevOps jatkuvana palveluna auttaa yrityksiä kehittämään digitaalisia valmiuksia nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. DevOps mahdollistaa asiakaskeskeisen sovelluskehitystyön, joka luo merkittävää kilpailuetua ja edelläkävijyyttä digitaaliseen tulevaisuuteen.

Elisan DevOps sovelluskehityspalvelut mahdollistavat uusien teknologioiden (mm. RPA, AI, NLP) soveltamisen. Tekoälysovellukset ja robotiikka auttavat kehittämään tulevaisuuden palveluita ja luomaan uudenlaista asiakasarvoa.

Elisa tarjoaa laajan sovelluskehitysosaamisen. Meillä on kokemusta innovaatioiden ja tulevaisuuden arvonluonnin kehittämisestä. Meidän kauttamme saat käyttöösi niin strategistit, UX-osaajat kuin sovelluskehittäjät, jotka auttavat yrityksesi tulevaisuuden digitalisaatioon ja kasvuun.

Kysy lisää

Elisa on kokonaisvaltainen kumppani sovelluskehityksessä

Elisa on kokonaisvaltainen sovelluskehityskumppani

Elisalla on vahva osaaminen käyttäjäkeskeisessä ja palvelumuotoiluun pohjautuvassa sovelluskehityksessä. Haluamme toimia asiakkaillemme kumppanina, joka ymmärtää aidosti heidän liiketoimintaansa ja loppuasiakkaitaan. Toimintamme perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja vahvaan yhdessä tekemiseen. Näin voimme saavuttaa uusia innovaatioita ja parempia kokemuksia niin loppuasiakkaille kuin työntekijöille.

Elisalla on kyvykkyys katsoa koko sovelluskehityksen palveluketju alusta loppuun. Vahvalla ICT-osaamisellamme voimme suunnitella, toteuttaa ja hallinnoida tietoturvallisen sovelluskehityksen yrityksellesi. Lisäksi Elisan kautta yrityksesi voi hankkia myös verkkoyhteydet, laitteet ja pilvipalvelut digitaalisen liiketoiminnan tueksi.

Elisasta saat ketterän, kokeneen ja ratkaisukeskeisen kumppanin sovelluskehitykseen. Lisäksi meillä on globaali verkosto teknologiakumppaneita, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Näin voimme hyödyntää uusimpia innovaatioita ja teknologioita myös maailmalta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia sovelluspalveluista

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää

Ota yhteyttä

Opi lisää sovelluskehityksestä:

Lataa sovelluskehityksen ostamisen opas!

Sovelluskehityksen ostamiseen liittyy monia kysymyksiä: Mitä kaikkea tulisi ottaa huomioon, kun haluaa aloittaa sovelluskehitysprojektin? Mistä voi tietää, että ostettava sovellus varmasti toimii? Entä jos liiketoimintataympäristömme muuttuu projektin aikana?

Elisan "Sovelluskehitys - Ostajan opas" avaa näkökulmia siihen, mitä kannattaa huomioida, kun on hankkimassa digitaalisia palveluratkaisuja. Lataa ilmainen opas ja saat vinkkejä sovelluskehityksen projektin aloittamiseen!

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.

Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.