Suunto 7 Graphite Limited Edition
Suunto 7 Graphite Limited Edition

Suunto 7 Graphite Limited Edition

Suunto 7 Graphite Limited Edition on urheilukello, joka on aina valmis treeneihin, sekä älykello-ominaisuudet helpottamaan arkeasi. Suunto 7 Graphite tarjoaa parhaat puolet molemmista auttaen sinua optimoimaan ajankäyttösi.

Suunto 7 Graphite Limited Edition – urheilu- ja älykellon parhaat puolet

Yleinen kuvaus

  • Monipuolinen GPS-urheilukello ja älykello samassa
  • Kirkas 1,39 tuuman AMOLED -näyttö (Gorilla Glass)
  • GPS, GLONASS, BEIDOU, QZSS
  • Katso seuraava tapaamisesi ja tarkista viestit
  • Yhteensopiva Android- ja iOS-puhelinten kanssa

Tässä Suunto 7 Graphite -kellon erikoisversiossa on erittäin pehmeä mikrokuituranneke, joka istuu täydellisesti ranteeseen ja tuntuu mukavalta, hengittävältä ja tukevalta. Pakkaukseen sisältyvä grafiitin värinen silikonista valmistettu lisäranneke on helppo vaihtaa kelloon ilman työkaluja. Kello ja lisäranneke on pakattu kauniiseen tummanharmaaseen lahjarasiaan, valmiiksi suurta juhlayllätystä varten. Rajoitettu erä.

Suunto 7 Graphtite Limited Edition -älykellossa yhdistyvät urheilu- ja älykellon parhaat puolet. Laadukkaat urheiluominaisuudet ja ilmaiset offline-ulkoilukartat mahdollistavat monipuoliset treenit, ja kätevät älykello-ominaisuudet helpottavat arkisia askareitasi hyödyllisillä toiminnoilla. Seuraa harjoitteluasi yli 70 urheilutilan, GPS:n ja rannesykemittauksen avulla.

Fyysisten painikkeiden ansiosta sitä voi käyttää käsineet kädessä, ja sen erittäin kirkasta korkearesoluutioista kosketusnäyttöä suojaa naarmuuntumaton Gorilla Glass -lasi. Suunto 7 Graphite -kellon akku kestää koko päivän älykellokäyttöä ja jaksaa mukanasi vielä päivittäisessä treenissäsi. Akku mahdollistaa jopa 48 tuntia älykellokäyttöä tai jopa 12 tuntia GPS-seurantatilassa.

Löydä ympärilläsi oleva maailma käyttämällä ilmaisia offline-karttoja, jotka sisältävät maastotiedot, polut ja korkeuskäyrät. Karttoja on helppo vilkaista yhdellä pyyhkäisyllä milloin tahansa harjoituksen aikana. Sisäänrakennetut lämpökartat 15 aktiviteetille, kuten juoksu, uinti ja pyöräily, sisältävät muiden käyttäjien suosituimmat harjoittelureitit.

Saat Googlen parhaat ominaisuudet suoraan ranteeseesi. Suunto 7 Graphite -älykellossa on Wear OS by Google -käyttöjärjestelmä, joten voit laajentaa kellon toimintoja lataamalla Google Playsta suosikkisovelluksesi. Suunto 7 Graphite päivittää tuoreimmat ohjelmistopäivitykset aina ajan tasalle automaattisesti Wi-Fi-yhteyden ansiosta.

Vastaanota sovellusilmoitukset halutessasi suoraan ranteeseesi, ja tarkasta työviestejä tai saapuneita puheluita näppärästi kesken palaverin tai treenin. Kellon ulkoasua voi vaihdella eri kellotauluilla ja vaihdettavilla rannekkeilla.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

SS050595000

Näyttö

1,39 tuuman AMOLED kosketusnäyttö

Käyttöjärjestelmä

Wear OS by Google: Google Assistant, Google Pay, sovelluskauppa Google Play, Google Fit

Materiaali

Rungon materiaali vahvistettu polyamidi ja kehän materiaali ruostumaton teräs

Mitat ja paino

Vaihdettava 24mm ranneke.

n. 70 g rannekkeen kanssa, ilman ranneketta 55 g

50 x 50 x 15.3 mm

Akku

Akunkesto aikatilassa: 40 päivää

Akunkesto harjoittelutilassa GPS:llä: jopa 12 h

Akunkesto älykellokäyttö: jopa 2 päivää

450mAh

Muuta

herätyskello, mukautettavat kellotaulut, kahden kellon näyttö, Ilmaiset offline-ulkoilukartat,

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, Gyroskooppi, magnetometri, barometri, optinen rannesykemittaus sensori, valaistus sensori, yhdistetty nopeus ja korkeus sensori, sensori, joka tunnistaa sen että kello ei ole ranteessa

Paikannus

GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU

Vesitiiviys

50 m

Yhteydet ja liitännät

WiFi, Bluetooth 5.0, NFC

Pakkauksen sisältö

Suunto 7 Graphite, USB-kaapeli, 1 ylimääräinen rannekelenkki, pikaopas, tiedote kansainvälisestä rajoitetusta takuusta, turvallisuus- ja säädöstiedote