Elisa on suomalainen operaattori

Kotimainen Elisa tuntee vastuunsa

– suomalaisten tukena jo 140 vuoden ajan

Kaipaatko alkukesään vauhtia? Tilaa Elisa Turbonappi yrityksille ja kiihdytä kesä käyntiin!

 Haluaisitko kokeilla verkon maksiminopeutta? Elisa Turbonapilla saat liittymäsi maksiminopeuden käyttöön: 5G-liittymään saat alueen nopeimman 5G-verkon ja 4G-liittymään nopeimman 4G:n käyttöösi.  

Turbonopeudella teet etätöitä sujuvammin ja soitat videopuheluita ilman katkoksia. Saat parhaan yhteyden päätelaitteesi ja sijaintisi mukaan. Tutustu Elisa Turbonappiin ja katso vaikkapa suosikkisarjojasi huippunopean yhteyden avulla! 

Tilaa nyt Turbonappi viikoksi. Suomen kattavin, huippunopea ja toimintavarma Elisan 5G-verkko varmistaa yrityksellesi sujuvan yhteyden sijainnista riippumatta.  

Tilaa Turbonappi helposti:

Viikkopaketti 9,90 €

Voimassa 7 vrk
Sisältää ALV 24 %

Lähetä tekstiviesti "TILAA TURBOVIIKKO" numeroon 17258  

Katso lisätietoja Turbonapista täältä.Tutustu ajankohtaisiin aiheisiimme

Tervetuloa Elisan ja Martelan webinaariin 8.6.


Elisan ja Martelan yhteisessä webinaarissa kuulet uuden arjen hybridityön uusimmat trendit niin työtilojen kuin työtapojen suhteen. Mitä huomioida, jos suunnittelee täysin uusia toimitiloja tai päivittää vanhaa? Mitä konkreettisia vinkkejä on etätyössä jaksamiseen? Ilmoittaudu mukaan keskiviikkona 8.6. kello 9–9.45 järjestettävään webinaariin ja tule kuulemaan uusimmat näkökulmat lähi- ja etätyön yhdistämiseen!

Hybridityön parhaat käytännöt – lataa tarkistuslista 


Jokaisen yrityksen on hyvä yhdessä työntekijöidensä kanssa luoda omaan liiketoimintaansa sopivin hybridityön malli. Tämän työn tueksi loimme Elisalla 34 kohdan tarkistuslistan asioista, jotka kannattaa käydä läpi suunnitellessa parasta mahdollista hybridityön tekemisen tapaa.

Lataa maksuton opas ja löydät parhaat vinkit joustavan etä- ja lähityön käytäntöihin!

Avainlippu-merkki viestii Elisan palveluiden kotimaisuudesta


Elisa on ainoa operaattori, jonka kaikille mobiiliverkon ja kiinteän yhteyden liittymille on myönnetty ”Suomalaista palvelua” -Avainlippu-merkki.  

”Avainlippu on helppo tapa osoittaa, että Elisa on täysin suomalainen. Olemme iso yhteisöveron maksaja, ja tunnemme ylpeyttä siitä, että voimme tarjota työtä suomalaisille. Ajattelemme sillä olevan merkitystä suomalaiselle kuluttajalle, että täytämme merkin kriteerit kirkkaasti,” Elisan yritysvastuujohtaja Minna Kröger kertoo. 

Lue Elisan vastuullisuudesta ja Avainlippu-tuotteista


Elisan Avainlippu-tuotteet


Meille suomalaisuus on ylpeydenaihe tuotteissa ja palveluissa. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Elisalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetuille ja Suomessa työllistäville palveluille.

Avainlippu-tunnus on myönnetty Elisan kolmelle palvelulle:
 
  • Elisa Kirja -palvelu
  • Yritysliittymät (mobiili ja kiinteä)
  • Kuluttajaliittymät (mobiili ja kiinteä)


Haluatko kuulla Elisan palveluista yrityksille?