Tarjous - Säästä 9 €

Xiaomi Mi Smart Speaker -älykaiutin
Xiaomi Mi Smart Speaker -älykaiutin

Xiaomi Mi Smart Speaker -älykaiutin

Mi Smart Speaker -älykaiuttimella voi nauttia upeasta äänentoistosta kaikkialla kotona. Kaiutin on muotoilultaan minimalistinen ja kompakti.

Xiaomi Mi Smart Speaker -älykaiutin

Yleinen kuvaus

  • Älykaiutin langattomilla Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksillä
  • Upeaa äänentoistoa kaikkialle kotiin
  • Helppo käyttöönotto
  • Laadukas DTS-äänentoisto

Hyödynnä tarjous ja säästä 9 €. Norm. hinta 48 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Minimalistisesti muotoillulla ja kompaktilla Mi Smart Speaker -älykaiuttimella voi nauttia upeasta äänentoistosta kaikkialla kotona. Langattomilla Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyksillä varustettua kaiutinta voi käyttää suoraan suosituimpien musiikkipalvelujen kanssa. Kaiutin toimii myös Google Assistantin ja Chromecastin kanssa, joten se helpottaa arkea useiden älytoimintojen avulla. Älykaiuttimen voi liittää myös langattoman Wi-Fi-verkon älykotikeskittimeen ja ohjata sillä useita muita Mi-älylaitteita. Lisäksi useita kaiuttimia yhdistämällä kokonaisuudesta saa aikaan monihuonejärjestelmän, jolla musiikkia voi soittaa useissa huoneissa yhtä aikaa.

Mi Smart Speaker -älykaiuttimella voi nauttia upeasta äänentoistosta kaikkialla kotona. Kaiutin on muotoilultaan minimalistinen ja kompakti. Pienen kokonsa (131x104x151 mm, 842 g) ansiosta se sopii kaikkialle, kuten makuuhuoneen yöpöydälle, keittiön hyllylle tai olohuoneeseen tasolle.

Mi Smart Speaker -älykaiutin otetaan käyttöön liittämällä se yksinkertaisesti seinäpistokkeeseen. Sen jälkeen äänilähteen voi liittää kaiuttimeen langattomasti Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä tai käyttää kaiuttimen sisäisiä älytoimintoja. Laadukas 12 watin ja 2,5 tuuman kaiutin tukee myös DTS Customized Sound -äänentoistoa. Sen avulla koko huoneen täyttävä äänentoisto on selkeä ja yksityiskohtainen.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

QBH4190GL

Yhteydet

Bluetooth 4.2

Wifi

Säätimet

Äänenvoimakkuus, toista/keskeytä, mikrofonin vaimennin, äänenhallinta

Muuta

IoT -yhteensopiva

Mitat ja paino

131x104x151 mm

842 g

Liitettävyys

Android- ja iOS- yhteensopiva

Takuu

24 kk