Xiaomi Mi Watch Lite -urheilukello
Xiaomi Mi Watch Lite -urheilukello

Xiaomi Mi Watch Lite -urheilukello

Minimalistisen tyylikäs Xiaomi Mi Watch Lite on älykäs urheilukello, jolla on helppo seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Selkeällä neliömäisellä TFT-kosketusnäytöllä varustettu rannekello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja.

Xiaomi Mi Watch Lite - kevyt ja tyylikäs urheilukello

Yleinen kuvaus

  • Kevyt ja tyylikäs urheilukello
  • Jopa 9 päivän akun kesto
  • Soveltuu uintiin ja sukeltamiseen (5ATM)

Minimalistisen tyylikäs Xiaomi Mi Watch Lite on älykäs urheilukello, jolla on helppo seurata erilaisia liikuntamuotoja monipuolisesti. Selkeällä neliömäisellä TFT-kosketusnäytöllä varustettu rannekello mittaa tarkasti monia kehon toimintoja, kuten unta ja sydämen sykettä. Kello tukee 11 eri liikuntamuotoa. Tehokkaan akun ansiosta vain 21 grammaa painava kello toimii jopa yhdeksän päivää yhdellä latauksella.

Xiaomi Mi Watch Lite -urheilukellossa on tyylikäs ja nykyaikainen neliömäinen kulmista pyöristetty näyttö. Siihen voi valita jonkin 120 erilaisesta kellotaulusta. Kellon tarkka (323 pistettä tuumalla) ja 1,4 tuuman kokoinen TFT-kosketusnäyttö ilmaisee tiedot selkeästi. Automaattisesti kirkkauttaan säätävä näyttö on helposti luettavissa myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

Urheilullisen kellon sisältä löytyy kattavasti erilaisia kehon toimintoja ja liikuntaa seuraavia ominaisuuksia. Mi Watch Lite osaa seurata sydämen sykettä, jolla voidaan seurata käyttäjän lepoa ja palautumista. Kello osaa myös seurata unenlaatua sekä analysoida kehon toimintaa. Kellossa on myös hengitysharjoituksia hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kellon monipuolisesta urheilutilojen valikoimasta löytyy tuki 11 eri liikunta- ja urheilumuodolle, joita ovat erilaiset juoksu-, kävely- ja uintiharjoittelun muodot. 5 ATM -tason vesitiiviyden ansiosta kello soveltuu sekä uintiin että sukeltamiseen jopa 50 metrin syvyyteen saakka. Kellossa on tuki GPS- ja Glonass-paikannustekniikalle, jotka mittaavat tarkasti liikutun matkan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

BHR4357GL musta

Näyttö

1,4 tuuman TFT LCD -värinäyttö

320 x 320 pikseliä. Yli 120 vaihdettavaa kellotaulua

Akku

230mAh

Lataus: Pogo Pin -latausasema

Paikannus

GPS + Glonass

Ranneke

140mm-210mm säädettävä

Myyntipakkauksessa

1 x Mi Watch Lite

1 x Latausasema

1 x Käyttöopas

Sensorit

PPG, Accelerometer, Gyro, Light sensor, E-Compass, Barometer

Yhdistettävyys

Bluetooth BLE 5.1

Mitat ja paino

41 x 35 x 11,9 mm

Paino 35 g (ranneke+kellotaulu)

Vesitiiviys ja IP-luokitus

5ATM

Järjestelmävaatimukset

Android-puhelimet: Android 5.0 tai uudempi (Xiaomi Health -app)

iOS-puhelimet: iOS 10.0 tai uudempi (Xiaomi Health Lite -app)

Takuu

24 kk