Tarjous - säästä 100 €

HP EliteBook x360 1030 G4
HP EliteBook x360 1030 G4

HP EliteBook x360 1030 G4

HP:n EliteBook on nappivalinta yrityskäyttöön. Kevyt kone kulkee helposti mukana ja 8. sukupolven Intel Core -suoritin ja Windows 10 Pro tuovat takuuvarmaa tehoa työskentelyyn. Sisäänrakennettujen tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksien avulla tietosi ja työsi pysyvät takuuvarmasti turvassa.

HP EliteBook x360 1030 G4 - liikkuvan ammattilaisen valinta

Yleinen kuvaus

  • 8. sukupolven Intel Core i7 -suoritin
  • 13,3 tuuman WLED-taustavalaistu heijastamaton kosketus
  • Roiskeenkestävä ja taustavalaistu näppäimistö
  • Kolmen vuoden takuu

Hyödynnä tarjous ja säästä 100 €. Norm. hinta 1740 €, alv. 0 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

HP:n EliteBook on nappivalinta yrityskäyttöön. Kevyt kone kulkee helposti mukana ja 8. sukupolven Intel Core i7 -suoritin ja Windows 10 Pro tuovat takuuvarmaa tehoa työskentelyyn. Sisäänrakennettujen tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksien avulla tietosi ja työsi pysyvät takuuvarmasti turvassa. Saranoidensa ympäri kääntyvä 13,3 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa monipuoliset käyttömahdollisuudet kirjoittamiseen, yhteydenpitoon, esittelyyn ja viihteestä nauttimiseen.

HP:n erinomaiset tietosuojaominaisuudet pitävät tietosi turvassa, ja tietokoneesi saa lisäsuojausta automaattisilla päivityksillä ja suojaustarkistuksilla. 5. sukupolven HP Sure Start palauttaa BIOSin automaattisesti haittaohjelmilta, piilohallintaohjelmilta ja vioittumisilta ja integroitu Sure View -näytönsuoja pitää työsi piilossa ylimääräisiltä katseilta.

Laitteella on kolmen vuoden takuu, joka sisältää 3 vuoden takuun osille, työlle ja korjauksille asiakkaan omissa tiloissa. Saat huoltopalvelun omissa toimitiloissasi seuraavan arkipäivänä.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

7YK96EA#AK8

Näyttö

13,3 tuuman WLED-taustavalaistu heijastamaton FHD IPS -kosketusnäyttö integroidulla HP Sure View -näytönsuojalla

Suoritin

Intel Core i7-8565U

Näytönohjain

Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain (peruskellotaajuus 1,8 GHz, jopa 4,6 GHz Intel® Turbo Boost -tekniikalla, 8 Mt:n välimuisti, 4 ydintä)

Muisti

16 Gt:n LPDDR3-2133 SDRAM

Tallennus

512 GB PCIe NVMe M.2 SSD

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Näppäimistö

HP Premium Collaboration -näppäimistö, roiskeenkestävä, taustavalaistu

Yhteydet

Intel AX200 Wi-Fi 6 (2x2) ja Bluetooth 5 -yhdistelmä, vPro

Liitännät

2 Thunderbolt-liitäntää (USB Type-C -liitin), USB 3.1 -portti, 1. sukupolvi (lataava), kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä, HDMI 1.4 -portti, ulkoinen nano-SIM-paikka WWAN-yhteyttä varten

Paino

1,27 kg

Akku

Pitkäkestoinen 4-kennoinen 56 Wh:n litiumioniakku

Äänet

Bang & Olufsen, kaksi stereokaiutinta, kolmen mikrofonin järjestelmä

Takuu

Kolmen vuoden Next Business Day Onsite -takuuhuoltopalvelu omissa toimitiloissasi