Tarjous - säästä 180 €

HP ZBook 14u G6
HP ZBook 14u G6

HP ZBook 14u G6

HP:n ZBook 14u G6 on kannettava tietokone täynnä tehoa ja suorituskykyä. Luotettavat tietoturvaominaisuudet ja kestävä rakenne tekevät tästä koneesta oivan valinnan niin toimistoon kuin liikkuvaan työhön.

HP ZBook 14u G6 - kannettava täynnä tehoa ja tietoturvaa

Yleinen kuvaus

  • 8. sukupolven Intel Core i7 -suoritin
  • AMD Radeon Pro WX 3200 -näytönohjain
  • Kestävä rakenne ja hyvät turvaominaisuudet
  • 3 vuoden On-site-takuu korjaa laiteviat omissa toimitiloissasi

Tarjous! Säästä 180 €. Norm. hinta 1380 €, alv. 0 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

HP:n ZBook 14u G6 on kannettava täynnä suorituskykyä ja luotettavia tietoturvaominaisuuksia. ZBook on tehty kestämään: se on pudotus- ja iskutestattu, joten voit työskennellä liikkuvissakin työolosuhteissa huoletta. AMD Radeon Pro WX 3200 -näytönohjain tuo suorituskyvyn tämän hetken suosituimmille suunnittelu-, tuotanto- ja AEC-sovelluksille ja 8. sukupolven Intel Core i7 pyörittää tehokkaasti ohjelmia. 14 tuuman WLED-taustavalaistu ja heijastamaton FHD IPS -näyttö on miellyttävä pidempinäkin työpäivinä.

Kehittyneet suojausominaisuudet kuuluvat ZBookiin vakiovarusteena - esimerkiksi sisäänrakennettu näytönsuoja ja kamerasuoja suojaavat uteliailta katseilta, ja HP Sure Start lukitsee laitteesi, joten tietosi ja henkilöllisyytesi ovat aina turvassa.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! 

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

6TP74EA#AK8

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Muisti

16 Gt:n DDR4-2400 SDRAM -muisti

Tallennus

512 Gt:n M.2 PCIe NVMe -SSD-kiintolevy

Näyttö

14 tuuman WLED-taustavalaistu heijastamaton FHD IPS -näyttö, sisäinen HP Sure View -näytönsuoja

Suoritin

Intel Core i7-8565U

Näytönohjain

Intel UHD Graphics 620 -näytönohjain (peruskellotaajuus 1,8 GHz, jopa 4,6 GHz Intel Turbo Boost -tekniikalla, 8 Mt:n L3-välimuisti, 4 ydintä). AMD Radeon Pro WX 3200 (4 Gt:n erillinen GDDR5-muisti).

Yhteydet

Integroitu Intel I219-V GbE, ei-vPro, Intel Dual Band Wi-Fi 6 AX200 (2x2) - ja Bluetooth 5 -yhdistelmä, ei-vPro

Liitännät

USB 3.0 -latausportti, kuuloke-mikrofoniyhdistelmäliitäntä, virtaliitäntä, RJ-45-portti, erittäin ohut telakkaliitäntä, USB Type-C -portti (Thunderbolt 3, USB 3.1), HDMI 1.4b

Paino

1,48 kg

Muuta

älykortin lukija, kamerasuoja, sisäinen näytönsuoja, näppäimistön roiskesuojaus

Akku

50 Wh litium-ioniakku. Pikalataus: nollasta 50 prosentin varaukseen vain 30 minuutissa.

Ääni

Bang & Olufsen -äänentoisto, kaksi stereokaiutinta, HP World Facing dual array -digitaalimikrofoni, toimintonäppäimet äänenvoimakkuuden säätöä varten, mikrofoni/kuulokeyhdistelmäliitäntä, HD-ääni 

Kamera

HP Privacy HD IR -kamera 720 p, kasvojentodennus Windows Hellon avulla

Turvaominaisuudet

Absolute persistence module, HP Device Access Manager, HP sormenjälkitunnistus, HP:n käynnistyksenaikainen todennus, Turvalukkopaikka, Sisäinen Trusted Platform, Module TPM 2.0 -turvasiru, Pääkäynnistystietueen suojaus, Käynnistymistä edeltävä todennus, Microsoft Security Defender, HP Manageability Integration Kit, HP BIOSphere, HP Sure Start, HP Secure Erase, HP Client Security Manager, HP Support Assistant, HP Sure Recover, HP Sure Recover ja Embedded Reimaging

Takuu

Kolmen vuoden Next Business Day Onsite -takuuhuoltopalvelu omissa toimitiloissasi