Elisa x Nenäpäivä 2023

Lukuaika < 1 min

Nenäpäivä-kampanjaa vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Nenäpäivän vietto perustuu ajatukseen, että jaettu huumori auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita ja hauskanpito antaa ihmiselle mahdollisuuden tulla yhteen tekemään maailmasta parempaa.

Nenäpäivässä on mukana yhdeksän luotettavaa järjestöä, joiden välityksellä apu löytää perille. Kerätyillä varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

Lahjoituksilla tuetaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten koulutusta, terveyttä, turvaa ja ravinnonsaantia. Tänä vuonna ei mennä tavallisella kaavalla, vaan tehdään kaikkien aikojen Nenäpäivää. Myös Elisa haluaa olla tässä mukana.

Näin Nenäpäivä näkyy Elisalla

Elisa on toiminut kampanjan kumppanina jo 11 vuoden ajan. Alunperin idea mukana olosta tuli elisalaisilta itseltään. Työntekijät osallistuvat nenäpäivään oman lahjoituslippaan avulla.

Elisalaisia on taas myös ottamassa vastaan lahjoituspuheluita Yleltä tulevan suoran Nenäpäivä-lähetyksen taustajoukoissa, jotta kaikki lahjoituspuhelut saadaan varmasti talteen.

Vapaaehtoistyö on Elisalla luonteva osa henkilöstön osallistumista vastuullisuuteen; jokainen elisalainen saa käyttää yhden työpäivän vuodessa vapaaehtoistyöhön!

Tapahtumaan liittyviä videoita:

Nenä Elisalla 2022- video

Starttipressi ja Vuoden Positiivisimman Suomalaisen valinta Elisa Showroomissa 23.10.2023 kello 11 

Lue myös

Elisalle Vuoden Energian Varastointiprojekti -palkinto Lontoossa

Vastuullisuus on yksi Elisan keskeisiä arvoja ja muutoksen tekijä

Elisa: Vastuullisuus 

Elisa: Yhteiskunnalliset hankkeet ja sponsorointi