HP:n uusien yrityskannettavien tekoälyominaisuudet helpottavat ja tehostavat työntekoa

Lukuaika 2 min

Uudet HP EliteBook G11 -sarjan yrityskannettavat ovat uuden sukupolven työvälineitä, jotka hyödyntävät tekoälyä helpottamaan ja tehostamaan työntekoa. Niiden kehittyneet ominaisuudet tarjoavat konkreettisia etuja niin yrittäjien kuin yritystenkin työntekijöiden arkeen.

Uusiin HP EliteBook -yrityskannettaviin* on integroitu Microsoft CoPilot -tekoäly kätevästi yhden näppäimen päähän. Näppäimen painallus avaa CoPilotin kehoteruudun, jonka avulla saa käyttöönsä sinä hetkenä saatavilla olevat jatkuvasti kehittyvät CoPilot-tekoälyn palvelut. CoPilot voi auttaa esimerkiksi luomaan raporteista yhteenvetoja tai tekemään kokouksesta muistiinpanot.

Laitteeseen integroitu CoPilot nopeuttaa niin esitysten, raporttien ja asiakirjojen luontia ja käsittelyä kuin sähköpostiviestien hallintaa ja niihin vastaamista.

CoPilotin tekoälyavusteisten toimintojen ansiosta yrittäjät voivat myös parantaa asiakaspalvelua ja -kommunikaatiota. Esimerkiksi, kun asiakkaalta tulee kysely sähköpostitse, CoPilot voi ehdottaa vastausta aiemman viestittelyn ja datan perusteella. Tämä vähentää manuaalista rutiinityötä ja mahdollistaa paremman keskittymisen liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakassuhteiden syventämiseen. Tekoäly voi myös pitää yrittäjät ajan tasalla tärkeistä määräajoista ja tehtävistä. Tämä parantaa ajanhallintaa ja vähentää stressiä.

HP EliteBook yrityskannettavien tekoäly parantaa hybridipalaverien ääni- ja videokokemusta

Uusiin HP:n yrityskannettavien sisäänrakennettu tekoälyavusteinen Polyn huippuluokan ääni- ja videokokemus tekee videokokouksiin osallistumisesta autenttisen tuntuista. Tästä on hyötyä erityisesti myyntityössä ja asiakaspalavereissa. Esimerkiksi AI Noise Reduction -ominaisuus poistaa taustamelua, mikä on erityisen tärkeää vaativissa etäpalavereissa. Kameran automaattinen kehystys pitää käyttäjän aina kameran keskiössä, vaikka hän liikkuisi. Tekoälyn avulla silmien katse pysyy kamerassa, vaikka käyttäjä katsoisi näyttöä. Tämä luo ammattimaisen vaikutelman vastaanottajassa.

Tekoälypohjainen HP Smart Sense -teknologia tunnistaa käyttäjän toimintatavat ja säätää tietokoneen suorituskykyä ja virrankulutusta reaaliaikaisesti. Esimerkiksi kun kannettavan suorituskyvylle ei ole tarvetta, järjestelmä voi automaattisesti siirtyä energiatehokkaampaan tilaan, mikä säästää akkua, pidentää laitteen käyttöikää ja pitää laitteen hiljaisena. Tämä on erityisen hyödyllistä yrittäjille, jotka työskentelevät liikkeellä ollessaan ja tarvitsevat luotettavan laitteen, joka kestää pitkiä työpäiviä ilman jatkuvaa lataamista.

HP EliteBook G11 -sarjan kannettavat sisältävät useita tekoälyä hyödyntäviä turvatoimintoja, kuten BIOSin itsekorjausominaisuudet ja käynnistystietojen suojauksen, mikä tuo turvaa haittaohjelmilta ja tietomurroilta. Tekoälyä hyödyntävä HP Wolf Security -ohjelmisto tarjoaa lisäsuojaa, mikä on kriittistä sellaisille yrittäjille ja työntekijöille, jotka käsittelevät luottamuksellisia asiakas- ja henkilötietoja.

Henkilökohtaisesti tietokoneesta on tulossa henkilökohtainen assistentti

Tekoälyn hyödyntäminen uusissa HP:n yrityskannettavissa ei vähennä tietokoneen suorituskykyä, sillä niissä on uusi NPU-tekoälysiru, joka hoitaa tekoälyn käytön vaatimat laskutoimitukset. Näin kannettavan varsinainen prosessori ei rasitu tekoälyn käytöllä.

Tekoälyn hyödyntämisen ansiosta kannettavista henkilökohtaisista tietokoneista on tulossa yhä enemmän henkilökohtaisia assistentteja. Mitä enemmän tekoäly pystyy toimimaan laitteissa ja hyödyntämään niissä olevaa teknologiaa, sitä monipuolisemmin käyttäjä voi hyödyntää tekoälyn ominaisuuksia. Kun tekoäly on lähitulevaisuudessa osa laitetta, se pystyy tietoturvallisesti hyödyntämään koneessa olevia tietoja avustaessaan työntekijää työssään.

HP:n innovatiiviset ratkaisut osoittavat, kuinka tekoäly muuttaa vähitellen tapaamme työskennellä ja miten päivittäisestä työnteosta tulee sujuvampaa, tehokkaampaa ja palkitsevampaa.

*HP EliteBook G11 -sarjan kannettavat ovat pian tilattavissa yritysverkkokaupasta

Tutustu HP:n yrityskannettaviin ja muihin HP-laitteisiin >

Lue myös

Kuinka valita työkone – kannettavan tietokoneen valintaopas

Digitaalinen työympäristö vaatii modernit yhteydet, laitteet ja tietoturvan

Parhaat videoneuvottelulaitteet hybridityöhön