Etätyön uusi taso -webinaarit: Teamsin uutuustoiminnot ja vakaat yhteydet takaavat sujuvan työn

Lukuaika < 1 min

Elisa Webinaareissa 15. – 17.12. keskusteltiin arjen helpottamisesta modernin etätyön keinoin. Tervetuloa kuulolle etätyön uuden tason webinaareihin!

Vinkit Teams-kokouksen osallistujalle

Kun palavereja on paljon, on järkevää hyödyntää sovelluksensa koko potentiaali. Ota webinaarista talteen vinkit, joilla teet työpäivistäsi sujuvia ja säästät aikaa!

Kerromme, kuinka voit elävöittää palavereja ja lisätä niiden tietoturvallisuutta uusilla tyylikkäillä taustakuvilla ja taustan sumennuksella. Saat myös vinkit toimivaan vuorovaikutukseen: näin hyödynnät chattia tiedon ja tiedostojen jakamisessa ja otat kantaa vastaamalla kyselyihin ja äänestyksiin osana Teams-kokousta.

Kerromme myös, miten vaihdat näppärästi palaverin aikana laitteesta toiseen ja miten helpotat arkeasi pikanäppäimillä.

Katso tallenne!

Järjestä tehokas videokokous

16.12. klo 9.00 – 9.45

Tutustu Microsoft Teamsin uusiin toimintoihin kokouksen järjestäjän näkökulmasta.

Esittelyssä monta uutta ominaisuutta kokouksen järjestäjälle: osallistujajoukon jakaminen pienryhmätyötiloihin, osallistujaraportin lataaminen, kyselyt osana palaveria, Together-toiminto sekä esiintyjän nostaminen valokeilaan.

Webinaarissa opit myös hallitsemaan esiintyjien puheenvuoroja ja sitä, ketkä pääsevät sisään palaveriisi.

Katso tallenne!

 


Toimivat yhteydet takaavat sujuvan etätyöskentelyn

17.12. klo 10 – 10.45

Jotta arki on sujuvaa ja yhteys työkavereihin säilyy, on voitava käyttää videota ja kommunikoida ilman odottelua ja keskeytyksiä. Parhaimmillaan nopea netti paitsi tehostaa työtä, myös auttaa ylläpitämään yhteisöllisyyttä ja karkottamaan etätyöapatiaa.

Webinaarissa 7.12. klo 10–10.45 Elisan HR-asiantuntija Matti Lahti sekä verkkoyhteyksien ja 5G:n asiantuntijat Minna Vatilo ja Antti Rajala keskustelevat siitä, miksi nopean netin tarjoaminen työntekijöille on investointi, joka kannattaa, mitä vaihtoehtoja on tarjolla – ja mitä hyötyä 5G:stä on etätyössä.

Katso tallenne!

Tutustu tuleviin Elisa Webinaareihin ja tilaa kutsut webinaareihin sähköpostiisi Elisan webinaarisivulta!