Paranna työntekijätyytyväisyyttä Elisan uusilla palveluilla

Lukuaika 2 min

Elisan Oma Lasku -konsepti tarjoaa yritykselle ja työntekijälle mahdollisuuden jakaa kuluja niin, että molemmat voittavat. Kustannusten seuranta helpottuu työnantajalle ja puhelimen käyttö monipuolistuu työntekijälle.

Kuluja on mahdollista jakaa niin palvelunumerosoittojen, datanopeuksienkin kuin päätelaitteen osalta.

Oma Lasku -palvelun hyödyntäminen ei aiheuta erikseen kustannuksia yritykselle tai työntekijöille.

Oma Lasku -tuoteperhe kasvoi maaliskuussa uudella Elisa Turbonappi –palvelulla ja suunnittelemme jo innolla siihen uusia ominaisuuksia.

Turbonapilla nopeutta juuri silloin ja siellä missä tarvitset

Elisa Turbonapin kehittämisessä haluttiin riisua kaikki monimutkaisuudet pois ja sen voi tilata helposti tekstiviestillä. Palvelu tarjoaa loistavan mahdollisuuden kokeilla oman uuden 5G-puhelimen huippunopeuksia.

Samalla kun 5G-verkko laajenee kovaa vauhtia ympäri Suomea, niin Turbonappia voi hyödyntää myös Elisan 4G-liittymissä.

Turbonopeus vaihtelee alueittain ja verkon kuormittavuudella on myös vaikutusta palvelun toimintaan. Juuri siksi tässä on loistava mahdollisuus testata oman sijainnin 5G-kattavuutta.

Mikäli nopeudenkaipuu jää päälle, niin Turbonapin saa tilattua myös viikoksi esimerkiksi lomareissun Elisa Viihde Viaplay -maratonia varten. Jatkuvaan nopeudennälkään Elisalta löytyy myös kuukausimaksullisia vaihtoehtoja 5G-liittymille.

Palvelua testatessa havaitsimme speed test -mittauksissa jopa kuusinkertaisen nousun ja Helsingin ydinkeskustassa pääsimme lähes gigatavun 5G-nopeuksiin Elisa Turbonapin avulla.

Turbonapin tilaaminen on ihan mahdottoman helppoa, lähetä tekstiviesti TILAA TURBO numeroon 17258 ja palvelu aktivoituu puhelimellesi saman tien. Palvelunumerotilauksen ansiosta Turbonapin vuorokausihinta 1,90 euroa (sis. alv. 24%) veloitetaan suoraan puhelinlaskulta.

Mikäli liittymän estoluokitus (P3 tai tiukempi) ei salli palvelun tilaamista tai haluat määritellä tarkemmin laskujen ohjautumista, voit sallia yrityksesi liittymille Oma Laskun, jolla palvelunumerosoittoja voidaan ohjata työntekijälle.

Turbonapin laskutuksen saa ohjautumaan yritykselle estoluokituksella P4 tai jättämällä estot kokonaan pois liittymiltä.

Palvelunumeroilla joustavuutta vapaa-aikaan

Elisa Oma Laskun ensimmäinen ja vanhin ominaisuus on ollut mahdollistaa palvelunumerosoittojen veloitusten ohjautuminen työntekijöille estoluokitusten avulla. Estoluokitukset määrittelee viranomainen ja neljän erilaisen palvelunumeroluokan sisälle mahtuu monenlaisia palveluita numerotiedustelusta ennustajiin.

Verottaja linjaa tiukasti, ettei yritys voi maksaa työntekijänsä vapaa-ajan käyttöä, joten Oma Lasku -palvelun avulla tätä voidaan helposti rajata. Yleisin estoluokitus yrityksille on P2, jota Elisakin käyttää työntekijöilleen.

Meillä elisalaisilla on käytössämme mahdollisuus aktivoida Oma Lasku -palvelu, jonka kautta voimme soittaa liitymässämme estettyihin palvelunumeroihin ja saamme niistä laskun omaan kotiosoitteeseemme.

Saatte Elisalta tarvittaessa apua estoluokkien määrittelyssä ja Oma Lasku -palveluiden viestinnässä. Oma Lasku -palvelun aktivointi tapahtuu suoraan Elisan itsepalvelukanavissa ja on helppoa sekä nopeaa niin yritykselle kuin työntekijöille.

Mieluisa laite on kaikkien etu

”Keskustelu laitteista ja tiettyjen mallien pyytäminen valikoimaan loppui täysin, kun otimme Elisan Oma Laitelasku -palvelun käyttöön.” Näin totesi eräs asiakkaamme, kun heidän työntekijöilleen avattiin perusvalikoimaa laajempi valikoima myös arvokkaampia laitteita ja mahdollisuus valita mieluisa puhelin.

Oma Laitelaskun avulla yritys voi asettaa puhelimille hankintarajan entiseen malliin, mutta mahdollistaa myös kalliimpien laitteiden tilaamisen. Näin työntekijät voivat itse vaikuttaa niin laitteen malliin, kameraan kuin muistikokoonkin.

Tämä ominaisuus on tullut juuri käyttöön myös elisalaisille ja se on otettu vastaan suurella innolla. Erityisesti uudet iPhone 12 5G-puhelimet tekevät nyt kauppansa, eikä muutamien eurojen ylimääräinen kuukausimaksu harmita ollenkaan, kun taskussa on omien toiveiden mukainen luuri.

Sopimuskauden jälkeen puhelin on muuten mahdollista lunastaa pientä korvausta vastaan, joten muutamassa vuodessa koko perheen laitekanta saadaan tällä tavalla uusittua.

Hyödyntämällä yrityksesi liittymille nämä ominaisuudet, voit kirjoittaa työpaikkailmoituksen etujen listalle jatkoksi maininnan tarjolla olevista Elisan mainioista Oma Lasku -palveluista, joiden käyttäminen tekee myös sinun yrityksestäsi houkuttelevan työnantajan ja saat rekrytoitua tyytyväisempiä sekä motivoituneempia työntekijöitä.

Lue myös

Elisa Turbonappi – käytä huippunopeuksia silloin kun niitä eniten tarvitset

Puhelimen osto yritykselle – mitkä asiat kannattaa huomioida verotuksen näkökulmasta

Vinkit hybridityövälineiden hankintaan

 

Kirjoittanut

Katri Tammela
Business Manager

Katri Tammela on työskennellyt Elisalla yli 20 vuotta erilaisissa tuotekehitystehtävissä. Viimeisimmät vuodet Katri on työskennellyt Elisan yritysasiakasliiketoiminnassa mobiilipalveluiden tiimissä kehityspäällikön roolissa ja on ollut mukana kehittämässä Elisan Oma Lasku -konseptia, jolla parannetaan työntekijätyytyväisyyttä.