Raahen Autopelti nopeuttaa ja helpottaa työtään pilvipalveluilla

Lukuaika < 1 min

Kun asiakas tulee vahinkoa kärsineen autonsa kanssa Raahen Autopeltiin, hän odottaa hyvää palvelua, asiantuntevaa apua ja sujuvaa tiedonkulkua. Näitä samoja asioita Raahen Autopelti Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Sarkkila odottaa työtä nopeuttavalta ja helpottavalta Elisa Toimisto 365 -pilvipalvelulta.

”Halusimme sellaiset työvälineet, että emme ole sidottuja yhteen tietokoneeseen ja vain siellä oleviin tiedostoihin. Halusimme varmistaa, että tarpeellinen tieto ja tiedostot ovat reaaliaikaisesti ajan tasalla ja kaikkien työntekijöiden käytössä” Jarkko Sarkkila perustelee, miksi hän halusi 11 työntekijän perheyritykseen modernit pilvipalvelut kolme vuotta sitten.

Jarkko Sarkkila on tyytyväinen saamaansa Elisan asiantuntijuuteen ja palveluun. ”Arvostan erityisesti sitä, että Elisan nimetty yhteyshenkilö ymmärtää liiketoimintaamme ja ajattelee, mikä on juuri meidän yritykselle hyödyksi ja tarpeen. Hänelle voi aina soittaa ja hänen kauttaan kaikki asiat ovat hoituneet hienosti”, Sarkkila kiittää.

Kuvat siirtyvät automaattisesti pilvipalveluun

Reaaliaikaisuus ja monikäyttöisyys tärkeää

Vuonna 1979 perustettu Raahen Autopelti hoitaa ajoneuvojen vahinkokorjauksia. Valokuvat, korjausten dokumentointi ja raportointi vakuutusyhtiölle ovat tärkeä osa työnkuvaa. “Kolme työnjohtajaa ottavat 100–150 valokuvaa joka päivä. Ne menevät suoraan kamerapuhelimista OneDrive-pilvipalveluun kaikkien käytettäviksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa työtämme”, Sarkkila kertoo.

Reaaliaikainen pilvipalvelu säästää työajan lisäksi myös muissa kustannuksissa. “Tiedoston reaaliaikainen jakaminen on tosi hyvä, koska sen avulla voimme pitää varastokirjanpidon kaikkien saatavilla olevassa reaaliaikaisesti päivittyvässä excel-tiedostossa. Meidän kokoisen yrityksen ei kannata eikä tarvitse hankkia kallista varastokirjanpitoa.”

Tiedostojen reaaliaikainen jakaminen onnistuu myös mobiilisti

“Toimisto 365:n hyvä puoli on sen monikäyttöisyys. Voin käyttää sitä selaimella missä tahansa tai koneelta toimistolta sen mukaan mikä on tarve ja tilanne. Ja voimme ottaa monipuolisesta ohjelmistosta käyttöön vain ne ominaisuudet, joista on omassa liiketoiminnassamme hyötyä.”

“Nyt tiedot pysyvät varmasti tallessa, aikaa säästyy ja työ sujuu helpommin”, Sarkkila tiivistää.

Tutustu monipuoliseen Elisan Microsoft 365 -palveluun ja sen hyötyihin.

Lue lisää

Pilvi kevensi taloushallinnon

HappyOrNot rakentaa reaaliaikaisuudesta kilpailuetua

Näin hallitset nopeasti kehittyvää Microsoft 365 -ympäristöäsi

Suojaa ja varmista kriittiset tiedostot M365-pilvipalveluissa