Elisa toteuttaa turvalliset integraatiot ja saat datan tehokäyttöönElisa toteuttaa turvalliset integraatiot ja saat datan tehokäyttöön
Elisa Integraatiopalvelut

Integraatioilla data tehokkaaseen käyttöön

Elisa Integraatiopalvelut auttaa yritystäsi siirtämään dataa sujuvasti eri ICT-järjestelmien välillä. Integroitavat kokonaisuudet voivat koostua asiakaskohtaisista järjestelmistä, pilviratkaisuista tai niiden yhdistelmistä.

Suunnittelemme yrityksellesi integraatiot siten, että ne tukevat liiketoimintaasi saumattomasti. Autamme integraatioiden alkukartoituksesta tekniseen toteutukseen ja jatkuvaan ylläpitoon. Käytämme uusimpia teknologioita ja kehitämme integraatioita jatkuvasti, jotta yrityksesi integraatioarkkitehtuuri pysyy turvallisena ja kustannustehokkaana.

Tutustu integraatio- ja API-palveluihimme ja kysy lisää!

Miksi Elisa kannattaa valita integraatiokumppaniksi?

Elisan integraatiopalvelut tehdään ketterän kehityksen mallilla

Laaja teknologiaosaaminen

Elisa tuottaa ja ylläpitää laajoja integraatiokokonaisuuksia. Tuemme useita integraatio- ja teknologia-alustoja. Tukemiamme teknologioita ovat mm. Microsoft Azure Integration Services, Microsoft BizTalk Server, FRENDS ja Fiorano Integration Platform. Lisäksi Elisalla on käytössään Open Source -pohjaisia integraatioratkaisuja.

Sertifioidut tekijät

Elisan integraatiotiimin asiantuntijoilla on vuosien kokemus vaativien järjestelmäintegraatioprojektien läpiviennistä. Osaamisemme on sertifioitua, mikä varmistaa parhaiden käytäntöjen toteutumisen laadukkaasti ketterällä tavalla. Elisa on myös Microsoft Gold -tason partneri.

Ketterän kehityksen malli

Toteutamme integraatiot lähtökohtaisesti ketterän kehityksen menetelmillä. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin muutostarpeisiin, hallitun tuotantoasennuksen ja integraatioiden lomittaisen tuotannon.

Integraatiopalvelut

 • Integraatioratkaisun kartoitus

  Teemme alkukartoituksen yhdessä yrityksesi kanssa. Otamme huomioon nykytilan, tulevaisuuden tahtotilan sekä toiminnalliset tarpeet.

  Kartoitukseen kuuluu:

  • Liiketoimintaprosessien ja ICT-ympäristön kartoitus
  • Tekniset määrittelyt integraatioille ja API-rajapinnoille
  • Nykyisten integraatioiden auditointi
 • Integraatiopalvelun tuottaminen

  Toteutamme integraatiot ketterästi ja hallitusti. Osaavat asiantuntijamme ja hyvin suunniteltu arkkitehtuuri varmistavat kustannustehokkaan toteutuksen.

  Integraatioiden tuottamiseen kuuluu:

  • Integraatioarkkitehtuurin suunnittelu ja toteutus
  • Integraatioalustan tekninen käyttöönotto
  • Integraatioiden ja API-rajapintojen toteutus
  • Konfigurointi, testaukset ja tuotantoasennukset
  • Dokumentointi
 • Integraatioympäristön ylläpito

  Pidämme huolta, että integraatioympäristösi toimii päivästä toiseen. Jatkuva seuranta ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet takaavat korkean käytettävyyden ja tietoturvan.

  Ylläpitoon kuuluu:

  • Jatkuva palvelu ja tekninen ylläpito
  • Tietoturvallinen sovellushallinta
  • Integraatioiden monitorointi ja valvonta
  • Kehitys ja jatkuva parantaminen

Fingrid:

“Suosittelen Elisaa integraatiokumppaniksi. Elisa on auttanut Fingridiä on-premisen ja pilven yhdistävän hybridiarkkitehtuurin rakentamisessa parhaimpien käytänteiden mukaisesti ja tietoturvallisesti. Elisan asiantuntijoiden kanssa sekä arkkitehtuuriuudistus että olemassa olevien integraatioiden ylläpito on ollut sujuvaa ja jouhevaa.”

Miika Määttä, Head of ICT Business Services, Fingrid Oyj

Lue koko asiakascase

API-datan hyödyntäminen yrityksessä

Elisalta saat myös valmiita API-rajapintoja

Elisan API-rajapintojen kautta voit hyödyntää dataa käyttämistäsi Elisan palveluista entistä ketterämmin.

Tällä hetkellä löydät meiltä IoT Mobile APIn ja Data APIn valmiina rajapintoina.

Näiden lisäksi kehitämme jatkuvasti uusia rajapintoja tarjontaamme.

Saat meiltä integraatiot kaikkiin tarpeisiin

Autamme sinua rakentamaan toimivan ICT-kokonaisuuden yrityksellesi. Teemme integraatioita erityyppisten alustojen välille, kuten esimerkiksi julkisen pilven ja raportointityökalunne välille.

Näin tietojen hyödyntäminen onnistuu paremmin ja data on automaattisesti ajan tasalla.

Minkälaisia integraatiotarpeita sinulla on?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

 • Pilvipalvelut

  Teemme integraatioita eri pilvipalveluihin ja julkisen pilven alustoihin. Näin tiedot päivittyvät turvallisesti myös pilveen.

 • IoT

  IoT-palveluiden avulla autamme yhdistämään IoT-datan myös muihin järjestelmiin, kuten CRM-tietoihin tai varastonhallintajärjestelmään.

 • BI- ja analytiikkapalvelut

  BI- ja analytiikkaratkaisuilla yhdistät eri datalähteet toisiinsa, jotta pääset analysoimaan ja raportoimaan yrityksesi toimintaa paremmin.