Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet Valkoinen
Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet Valkoinen
Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet Valkoinen
Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet Valkoinen

Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet

-48 €
Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeilla kuuntelet suosikkimusiikkiasi tai tärkeitä puheluitasi parhaimmillaan jopa 36 tunnin ajan latausten välissä. Erittäin tehokas 40 desibelin vastamelutoiminto vähentää ei-toivottua taustahälyä antaen sinulle rauhallisen kuuntelukokemuksen.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut80,00 €

Nothing Ear (2) -langattomat vastamelukuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Kotelon kanssa jopa 36 tuntia kuunteluaikaa
  • Miellyttävän kevyet
  • Jopa 40 dB:n aktiivinen vastamelutoiminto

Nothing Ear (2) ‑nappikuulokkeiden äänentoisto on innovatiivisen suunnittelun tulosta. Uusi kaksoiskammiorakenne ja 11,6 mm:n dynaaminen elementti varmistavat, että musiikin jokainen yksityiskohta erottuu.

Anna Ear (2) ‑nappikuulokkeiden henkilökohtainen äänentoistoprofiili säätää taajuuskorjainta reaaliaikaisesti, joten kuuntelemasi musiikki on räätälöity juuri sinulle. Kaksoisyhteyden avulla pysyt yhteydessä useisiin laitteisiin samanaikaisesti. Entistä älykkäämmän Clear Voice Technologyn ansiosta kuulet puhekumppanisi selkeästi kaikissa oloissa.

Vähennä ei-toivottua taustahälyä jopa 40 dB:n aktiivisen vastamelutoiminnon avulla. Vaihda kolmen tason väliltä tai anna Ear (2) ‑nappikuulokkeiden päättää puolestasi. Mukautuva tila havaitsee ympäristön häiriöäänet ennen sinua. Unohda jatkuva äänenvoimakkuuden säätäminen. Voit myös viedä taustamelun poiston kokonaan uudelle tasolle henkilökohtaisten asetusten avulla. Tällöin vastamelutoiminto on mukautettu täsmällisesti korviesi muotoon.

Ear (2) ‑nappikuulokkeet ovat jatkoa vallankumoukselliselle muotoilulle. Läpinäkyvät pintakappaleet ovat kunnianosoitus raa'alle teknologialle ja ainutlaatuiselle insinööriosaamiselle. Latauskotelossa on entistä vahvempi ja paineenkestävämpi materiaali, joka takaa korkealuokkaisen tunnun. Silti se on pienempi, kevyempi ja vankempi kuin ennen ja edelleen ihastuttavan omaperäinen.

Nappikuulokkeiden virrankulutus on optimoitu, jotta voit latauskotelon avulla kuunnella jopa 36 tuntia musiikkia ja saat akkuun lähes 8 tuntia kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksella. Lyhyen viiveen tila takaa, että pelatessa äänet kuuluvat ajallaan. Veden- ja hienkestävät, korvantunnistus ja paljon muuta.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Nothing Ear (stick) -langattomat kuulokkeet

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

A10600017 Valkoinen

A10600028 Musta

Mitat

Kuuloke: 29,4 x 21,5 x 23,5 mm, 4,5 g

Kotelo: 55,5 x 55,5 x22 mm, 51,9 g

Vastamelutoiminto

Jopa 40 dB

Mukautettu vastamelutoiminto

Ympäristöön sopeutuva vastamelutoiminto

Läpäisytila

Taajuusalue: 5000 Hz

Liitettävyys

Bluetooth 5.3

Ominaisuudet

Veden- ja pölynkestävyys IP54 (korvanapit) / IP55 (kotelo)

Korvantunnistus

Google Fast Pair

Microsoft Swift Pair

Kaksoisyhteys

Clear Voice Technology, 3 mikrofonia/kuuloke

Lataustilan merkkivalo

Pakkauksen sisältö

Nappikuulokepari

S-, M- ja L-kokoiset korvatyynyt

Latauskotelo

Type-C-kaapeli

Turvallisuus- ja takuutiedot

Käyttöopas

Takuu

24 kk