Samsung Galaxy Xcover 4S Enterprise Edition
Samsung Galaxy Xcover 4S Enterprise Edition

Samsung Galaxy Xcover 4S Enterprise Edition

Samsung Galaxy Xcover 4S on päivitetty malli huippusuositusta Xcover 4 -mallista tarjoten nopeamman suorittimen, paremman kameran ja enemmän muistia. Xcover 4S yhdistää suuren 5 tuuman HD-näytön vedenpitävään kuoreen. IP68-luokituksen ansioista puhelin selviää jopa upotuksesta 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajan. Xcover 4S on erinomainen valinta aktiiviseen elämään ja työntekoon hieman haastavammissa olosuhteissa. Yrityskäyttöön suunniteltu malli tarjoaa kattavien etähallintaominaisuuksien lisäksi myös jatkuvat tietoturvapäivitykset vuosiksi eteenpäin.

Samsung Galaxy Xcover 4S Enterprise Edition – kestävä puhelin vaativiin olosuhteisiin

Yleinen kuvaus

  • Päivitetyssä 4S -versiossa nopeampi suoritin, parempi kamera ja enemmän muistia
  • Veden- ja pölynkestävä (IP68)
  • Työntekoa helpottava muotoilu – käytä jopa hanskat kädessä

Samsung Galaxy Xcover 4S on vankkatekoinen puhelin suurella viiden tuuman HD-näytöllä ja IP68-luokituksella. Puhelin on loistava valinta aktiiviseen elämään ja luonnossa liikkumiseen ja käytät sitä huoletta myös vaikeammissa olosuhteissa. Puhelimella on US Military Standars MIL-STD 810G -sertifiointi, jonka mukaan se kestää hyvin iskuja, lämpötilan vaihteluita ja haastavia sääolosuhteita.

Voit käyttää Xcover 4S -puhelinta jopa työhanskat kädessä. Puhelimen kapea muoto ja ohuet reunat takaavat hyvän otteen ja fyysiset valikko-, koti- ja takaisinpainikkeet taas tekevät näppäilystä helppoa niin käsineillä kuin kostein käsin. Puhelimen sivureunan painikkeet voidaan myös mukauttaa eri tarpeisiin, kuten pikareitiksi tärkeimpään työsovellukseen. Puhelimen voimakkaan LED-salaman ansioista sitä voi käyttää myös taskulamppuna.

Vaihdettava akku tekee Samsung Xcover 4S -puhelimesta luottokaverin joka hetkeesi. Edistyneet kamerat aukeavat näppärästi painamalla Koti-painiketta kahdesti. Sisäistä muistia on peräti 32 Gt, joten puhelimessa on hyvin tilaa suurelle määrälle kuvia ja videoita. Muistikorttipaikalla kasvatat tallennustilaa jopa 512 Gt asti.

Enterprise Edition -versio helpottaa yritysten puhelinhallintaa sekä antaa mahdollisuuksia käyttää puhelimia tehokkaammin ja tuottavammin. Samsung Enterprise Edition -version malleihin sisältyvät säännölliset tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi, joka on normaalia pidempi päivitystakuu.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Näyttö

5 tuuman HD TFT -näyttö

Resoluutio

1280 x 720 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android

Muisti

32 Gt sisäinen tallennustila, 3 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 512 Gt:n SD-kortille

Suoritin

Quad-core 2.3 GHz

Kamera

16 megapikselin pääkamera (f/1.7), 5 megapikselin etukamera (f/2.2)

Akkukapasiteetti

2800 mAh, vaihdettava

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle (150 Mbit/s)

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.45 + 5 GHz, USB Type-C, USB 2.0, Bluetooth 5.0, 3,5 mm kuulokeliitäntä

NFC

Kyllä

Navigointi

GPS, Glonass, Beidou, Galileo

SIM-kortin tyyppi

Nano-SIM, kaksi SIM-korttipaikkaa

Mitat

146,2 x 73,3 x 9,7 mm

Paino

172 g

Muuta

IP68-luokitus (pölytiivis, selviytyy vedessä 1,5 metrin syvyydessä 30 min ajan), Samsung Knox -tietoturva

Valmistajan takuu

24 kk

Tuotekoodi

SM-G398FZKDE31