Solutions Partner for Microsoft Cloud -tunnustus Elisalle

Lukuaika < 1 min

Elisa on saavuttanut arvostetun Microsoftin Solutions Partner for Microsoft Cloud -tittelin. Microsoft on yksi Elisan tärkeimmistä ja vahvimmista kumppanuuksista ja Microsoft-osaamista on Elisalla kehitetty pitkään ja monipuolisesti.

Elisa on toinen kotimainen toimija, joille kyseinen tunnustus on myönnetty.

Elisan IT-liiketoiminnan johtaja Sari Torkkola kertoo saavutuksesta:

”Microsoft on yksi tärkeimmistä kumppaneistamme. Asiantuntijamme seuraavat jatkuvasti teknologioiden kehittymistä ja ottavat uudet ominaisuudet nopeasti käyttöön. Nyt saavutettu Solutions Partner for Microsoft Cloud -tunnustus kuvaa hyvin kattavaa osaamistamme, josta olemme saaneet kiitosta myös asiakkailtamme.”

Kyseisen tittelin saavuttaakseen täytyy ansaita kaikki kuusi Microsoftin ratkaisukumppanititteliä (Solutions Partner Designation). Kaikkien kuuden ratkaisualueen tittelin saavuttaminen kertoo erityisen monipuolisesta osaamisesta, sillä Microsoft-kumppanin täytyy todentaa osaamisensa ja toimituskykynsä kaikilla kuudella eri osa-alueella.

Kumppaniohjelma uudistui

Microsoft uudisti kumppaniohjelmansa syksyllä 2022, ja sen myötä perinteiset kulta- ja hopeakompetenssit jäivät historiaan. Uudet Microsoftin ratkaisukumppanitittelit mukailevat Microsoftin pilven ratkaisualueita:

  • Business Applications
  • Data & AI (Azure)
  • Digital & App Innovation (Azure)
  • Infrastructure (Azure)
  • Modern Work
  • Security

Tittelit auttavat asiakasta tunnistamaan osaamisen

Microsoftin myöntämät ratkaisukumppanitittelit auttavat asiakasta tunnistamaan kumppanin, joka pystyy varmasti palvelemaan heitä sillä ratkaisualueella, jolla asiakas kaipaa osaavaa ja tasonsa osoittanutta kumppania. Nämä tittelit kertovat sekä teknisestä osaamisesta, että kyvystä toimittaa pilviratkaisuja asiakkaalle onnistuneesti.

Microsoft mittaa kumppanin osaamista sertifiointien avulla, ja meillä Elisalla työskenteleekin laaja joukko Microsoft-sertifioituja asiantuntijoita. Sertifiointien lisäksi mittareina ovat asiakastoteutukset ja pilvituotteiden käytön edistäminen. Kumppanin tulee osoittaa, että heidän asiakkaansa ovat siirtyneet käyttämään Microsoft-pilvituotteita.

Ratkaisukumppanitittelit osoittavat, että me Elisalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua kaikilla Microsoftin pilven kuudella osa-alueella kotimaisin voimin.

Microsoft-spesialisaatiot

Ratkaisukumppanitittelien alaisuudessa on myös spesialisaatioita, jotka antavat kumppanille mahdollisuuden osoittaa osaamisensa tarkemmin määritellyissä teknisissä ratkaisuissa. Voit lukea lisää Elisan saavuttamista spesialisaatioista täältä.

Solutions-Partner-for-Microsoft-Cloud

Lue myös

Mitä kaikkea Microsoftin Azure oikeastaan on?

Azuren tietoturva on omaa konesalia vankemmalla perustalla

Vastuullisuus on yksi Elisan keskeisiä arvoja ja muutoksen tekijä

Helpompi Azure-siirtymä Elisan avulla

Kirjoittanut

Joonas Martikainen
Vendor Manager

Työskentelen Elisan IT-liiketoimintayksikössä Vendor Managerin tehtävässä. Huolehdin siitä, että niin Elisa kuin asiakkaammekin saavat mahdollisimman paljon hyötyä Microsoftin kumppaniohjelmien tarjoamista mahdollisuuksista.