Microsoft Surfacet – monipuoliset kannettavat tietokoneet

Mircosoft Surface -tietokone on nerokas yhdistelmä kannettavaa tietokonetta ja tablettia. Surfacen upeat 2-in-1-tietokoneet ovat äärimmäisen monipuolisia kannettavia, jotka kulkevat helposti mukana ja taipuvat moniin tarpeisiin. Microsoft Surface Pro -tietokoneet on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Kevyt kannettava tietokone on loistava valinta monipuoliseen ja joustavaan työskentelyyn.

Nopea toimitus | Jopa 36 kk korotonta maksuaikaa | Pankki- ja luottokorttimaksu

Etsitkö tietokoneellesi näppäimistöä, hiirtä, suojalaukkua tai muita lisätarvikkeita? Katso myös tietokoneiden lisätarvikkeet.

Katso lisätarvikkeet tietokoneelle

Microsoft Surface -tietokoneet yrityksille

Microsoft Surface -tietokoneet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikästä muotoilua, korkealaatuista suorituskykyä ja monipuolisia toimintoja. Ne ovat täydellisiä valintoja niille, jotka haluavat tietokoneeltaan sekä tyylikkään ulkonäön että tehokkaan suorituskyvyn. Monipuoliset toiminnot: Surface-tietokoneet tarjoavat monipuolisia toimintoja ja käyttötapoja. Olitpa sitten tarpeessa kannettavan tietokoneen, tablettitietokoneen tai tehokkaan 2-in-1 -laitteen, Surface-valikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Lue myös artikkeli: Surface-kannettavat ovat erinomaisia työkoneita

Microsoftin palvelut yrityksille

Microsoftin Surface-kannettava sopii erittäin hyvin työkäyttöön. Surface integroituu saumattomasti Microsoftin ohjelmistojen kanssa ja mahdollistaa joustavan ryhmä- ja pilvityöskentelyn. Elisan yritysten verkkokaupan kattavasta valikoimasta tilaat kevyet, kestävät ja tyylikkäät Surface-tietokoneet. Voit ostaa tietokoneet kertamaksulla, tai jopa 36 kuukauden korottomalla kuukausimaksulla.