Business Talk – Digitaalinen työpaikka 12.6.2024

Lukuaika 2 min

Tervetuloa Business Talkiin!

Mitä tarkoitetaan digitaalisella työpaikalla? Entä miten digitaalisuus muuttaa tapojamme tehdä töitä? Business Talk on Elisan uusi innostava talk show -henkinen webinaari, jossa syvennymme ensimmäiseksi digitaalisen työpaikan teemaan. Tule kuulolle ja inspiroidu!

Aika: 12.6.2024 klo 10.00 – 11.15

Paikka: Online (lähetämme tapahtumaan ilmoittautuneille linkin katselusivulle lähempänä tapahtumaa)

Business Talkin isäntänä toimii Futucast-podcastista tuttu Isak Rautio. Webinaarissa Isak saa vieraakseen kiinnostavia asiantuntijavieraita, joiden kanssa hän keskustelee digitaalisista työpaikoista tänään ja huomenna. Luvassa on keskustelua mm. Elisan teettämästä tuoreesta tutkimuksesta, monialaisesta työskentelystä erilaisissa työympäristöissä, sekä tulevaisuuden skenaarioista ja trendeistä.

Business Talkissa pääset myös tutustumaan Elisan Showroomin digitaaliseen työpaikkaan liittyviin demoihin. Webinaari on suomenkielinen, mutta osa keskusteluista käydään englanniksi.

Asiantuntijavieraat

Cristina Vallejo, Digital Workplace Solutions Team Lead, Neste (ENG)

Nesteellä on toimipisteitä useissa eri maissa ja työtekijöitä paitsi toimistoissa myös kentillä. Cristina Vallejo saapuu Isakin vieraaksi Business Talkiin ja kertoo, mitä digitaalinen työpaikka tarkoittaa Nesteellä, ja miten työn tekeminen on muuttunut laaja-alaisuus ja moninaiset työympäristöt huomioiden. Keskustelu käydään englanninkielellä.

Elina Hiltunen, Futuristi ja tietokirjailija

Mitä digitaalinen työpaikka on nyt? Entä mitä se on huomenna, kahden vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua? Elina Hiltunen on maailman johtaviin futuristeihin kuuluva puhuja, tietokirjailija, kauppatieteiden tohtori, kemian tekniikan diplomi-insinööri, ja tohtoriopiskelija Maanpuolustuskorkeakoulussa. Isakin johdolla Elina luotaa digitaaliseen työpaikkaan liittyviä skenaarioita, trendejä, heikkoja signaaleita ja villejä kortteja.

Noora Lainio, VP, Customer Experience and Growth, Elisa

Elisa teetti juuri tutkimuksen digitaaliseen työpaikkaan liittyen. Tutkimuksessa selvitettiin mm. mitä digitaalisuus erilaisilla työpaikoilla tarkoittaa, ja miten digitaalisuus on muuttanut tapojamme tehdä töitä. Tätä tutkimusta ja sen tuloksia Elisa Business Talkissa Isakin vieraana avaa Noora Lainio.

Showroomin demot

Tuotekehitys ja koulutus Metaversessä

Elisa Showroomin Metaverse Labissä on esillä useita eri valmistajien VR-laseja, joita käytetään organisaatioissa tuotekehitykseen ja koulutukseen. Business Talkissa näet ja kuulet lisää paitsi erilaisista VR-laseista myös käyttökohteista.

Videorobotin ja tekoälyn hyödyntäminen asiakaspalvelutyössä

Onko organisaatiollasi velvoite palvella asiakkaita esimerkiksi ruotsinkielellä, mutta aina ei ole ruotsinkielentaitoista henkilöä paikalla? Ratkaisu vieraskielisen palvelun tarjoamiseen voi löytyä esimerkiksi simultaanitulkkauksesta tai livetulkkauksesta robotin avulla. Business Talkissa näet ja kuulet, miten nämä toimivat käytännössä.

Tuottava tekoäly tukipalveluissa

Onko sinulla organisaatiossasi jo tekoäly työkaverina? Business Talkissa näet ja kuulet, miten tekoälyä voidaan hyödyntää muun muassa organisaation sisäisten tukipalveluiden, kuten IT-tuen, toteuttamisessa.

Tilojen suunnittelu ja mallinnus digitaalisesti

Lisätty todellisuus tarjoaa oivia mahdollisuuksia myös tilojen mallintamiseen ja suunnitteluun. Tilojen toimivuutta voidaan testata jo ennen kuin kohdetta on rakennettu ja jo rakennettuun kohteeseen voidaan tutustua todentuntuisesti 3D-mallintamisen avulla. Business Talkissa näet ja kuulet lisää!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

 

Lisätietoja tapahtumasta: elisa.kutsuu@elisa.fi

Lue myös:

Näin digitaalinen työpaikka toimii Elisalla

Näin Fortum digitalisoi työpaikkaa moderniksi

Podcast: Miten onnistua työssä työnteon murroksessa?

Digitaalinen työpaikka: Työ joustaa, kun elämä vie