Elisa mukana Lääkäripäivillä 25.–27.1.2023

Lukuaika < 1 min

Elisa on mukana Lääkäripäivillä 25.–27.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Tule tutustumaan sosiaali- ja terveysalan ICT-ratkaisuihimme.

Vakaat, turvalliset ja jatkuvasti kehittyvät järjestelmät ovat toimivan terveydenhuollon edellytys. Hoitohenkilökuntaa ei tule kuormittaa haasteellisilla järjestelmillä, vaan töiden tulisi sujua helposti ja yksinkertaisesti. Tällöin jää enemmän aikaa oikeisiin asioihin – sujuvampaan hoitotyöhön.

Elisalla on välineet hoitohenkilökunnan työn hallintaan ja järjestelmiin, jotka todella toimivat. Palvelumme tukevat lähi- ja etähoitoa kaikkialla Suomessa.

Elisa luo ja kehittää ohjelmistoja suojaamaan hyvinvointialueiden tarvitsemia palveluja ja järjestelmiä. Huomisen digitaaliset ratkaisut luodaan yhdessä asiakkaidemme kanssa jo tänään.

Esittelemme Lääkäripäivillä Elisan ICT-ratkaisuja sosiaali- ja terveysalalle. Osastollamme voit tutustua seuraaviin kiinnostaviin demoihin:

  • eKonsultaatio

Elisa eKonsultaatio on chat- ja videoalusta etäpalvelujen tuottamiseen ja sisäiseen konsultointiin. Etäratkaisun avulla asiantuntija voi ottaa vastaan moninkertaisen määrän potilaita vuoronsa aikana. Sujuvalla asiakasohjauksella säästetään aikaa ja voidaan kohdentaa resurssit paremmin.

  • Monipalvelujärjestelmä

    Elisa Monipalvelujärjestelmä on etähallittava digitaalinen sovellusalusta, johon voi yhdistää esimerkiksi viestintää, asiakaskyselyitä ja viihtymisen palveluita. Ratkaisu sopii erinomaisesti esimerkiksi sairaalaan, jossa potilas voi lukea tabletilta hoito-ohjeita, ottaa yhteyttä hoitajaan sekä pelata tai katsoa videoita.

  • Videorobotti

    5G’tä hyödyntävä videorobotti yhdistää sairaanhoitajan ja potilaan videokuvan välityksellä. Hoitaja voi kansliasta käsin ajaa robotin potilaan luo ja tiedustella hänen olotilaansa ja avun tarvetta. Korona-aikaan videorobotti auttoi välttämään altistumistilanteita ja lisäksi säästi aikaa, vaivaa ja rahaa, kun suojavarusteita ei tarvinnut pukea päälle jokaisen asiakaskontaktin yhteydessä.

  • Puheentunnistus

    Elisa Puheentunnistus parantaa asiointia ja asiakaspalvelua. Tekoälyä hyödyntävä puhebotti tuo helpotusta puhelinpalvelun ruuhkapiikkeihin ja parantaa asiakaskokemusta. Hätäkeskuksen kanssa toteutetussa kuvitteellisessa tilanteessa näemme, miten puheentunnistus toteutuu käytännössä.

Jos et pääse tapahtumaan, voit tutustua demoihimme ja vierailla Elisa Showroomissa halutessasi virtuaalisesti tai paikan päällä Pasilassa. Varaa aika Showroomiin täältä.

Elisan kumppanina osastolla mukana on SAG FlowMedik Oy.

Lue lisää Elisan sosiaali- ja terveysalan ICT-ratkaisuista tai ole yhteydessä asiantuntijaamme