Elisan vahva Azure-osaaminen tuo etuja asiakkaalle

Lukuaika < 1 min

Elisalle myönnettiin taas uusi auditoitu Microsoft-spesialisaatio, tällä kertaa Azure Virtual Desktop -tekemisestä. Elisalla on Microsoft-yhteistyön tuloksena korkealuokkainen Azure-osaaminen, mikä tuo monia hyötyjä asiakkaille.

Spesialisaatio tarkoittaa Microsoft-kumppanin ansaitsemaa tunnustusta teknisestä osaamisesta. Ne ovat siis laadun tae – asiakas voi luottaa siihen, että Elisa on läpäissyt kriittisen seulan saadakseen tittelit.

Microsoft on määritellyt tavat ja tehtävät, jotka ovat kriittisiä, kun projekteja toteutetaan liiketoiminnalle tärkeisiin järjestelmiin. Spesialisaatiot ovat osoitus, että Elisa huomioi nämä asiat tehdessään asiakkaille käyttöönotto- ja kehitysprojekteja. Microsoft Azure Virtual Desktop on yksi Elisan viidestä Microsoft-spesialisaatiosta.

Microsoft-spesialisaatioilla ja Azure-osaamisella hyötyjä tietoturvaan

Spesialisaatiot ovat konkreettisia esimerkkejä Microsoft-palveluiden käytöistä ja hyödyistä. Esimerkiksi Cloud Security auttaa suojautumaan tietoturvariskeiltä pilvipalveluja käytettäessä ja Threat Protection auttaa havaitsemaan ja ehkäisemään tietoturvaan liittyviä uhkia.

Elisan viisi Microsoft-spesialisaatiota ovat:

  • Modernize EndPoints (Modern Work): Päätelaiteympäristön modernisointi nykymaailman tarpeisiin ja käyttötarkoituksiin vastaavaksi
  • Cloud Security (Security): Suojautuminen tietoturvariskeiltä pilvipalvelujen käytön aikana
  • Threat Protection (Security): Tietoturvaan liittyvien uhkien havaitseminen ja ehkäiseminen
  • Microsoft Azure Virtual Desktop (Azure): Virtuaalityöpöydän hyödyntäminen pilvipalveluna
  • Infra and Database Migration to Microsoft Azure (Azure): Infrastruktuurin ja tietokantojen siirto Microsoft Azuren pilvipalveluun

 

Elisan Azure-osaaminen takaa asiakkaalle riskit minimoivan ja tehokkaan käyttöönoton.

Uudistuneet kumppaniohjelmat vastaavat asiakkaiden tarpeisiin

Elisa on Microsoftin ratkaisukumppani viidessä eri kumppanuusohjelmassa. Kumppanuusohjelmat ja spesialisaatiot on hyvä ottaa huomioon esimerkiksi kilpailutuksissa, kun palveluntarjoajia vertaillaan.

 

  • Data & AI
  • Digital & App Innovation
  • Infrastructure
  • Security
  • Modern Work

 

Lue lisää Microsoftin uudistuneista kumppanuusohjelmista

Elisan saamat spesialisaatiot ja kumppanuusohjelmat mahdollistavat Microsoftin sponsoroimien työpajojen ja kumppanuusohjelmien sekä Elisan syvällisen osaamisen hyödyntämisen.

Tutustu Elisan työpajoihin

Lue lisää:

Mitä kaikkea Microsoftin Azure oikeastaan on?

Azuren tietoturva on omaa konesalia vankemmalla perustalla 

Vinkit hyödyllisimpiin Azure-pilvipalveluihin

Azure tarjoaa finanssiyhtiölle ketterän pilviympäristön liiketoiminnan kehittämiseen

Kirjoittanut

Kalle Langén
Head of Customer IT Development

Toimin Elisan yritysasiakasliiketoiminnassa Pilvikumppani-palvelun omistajana. Olen työskennellyt monissa rooleissa IT-palvelun tuottamisen ja kehittämisen alueella. Pyrin löytämään asiakkaillemme parhaat ja tehokkaimmat palvelut liiketoiminnan avuksi.