Kuuntele podcast Elisan matkasta Microsoftin Vuoden Kumppaniksi

Lukuaika < 1 min

Miksi me olemme Vuoden Microsoft-kumppani? Mikä on Elisan supervoima? Kuuntele Microsoftin Teknologian Supervoimat-podcastista elisalaisten ajatuksia matkastamme IT-maailman luottotekijäksi!

Microsoft palkitsee joka vuosi menestyneitä kumppaniverkostonsa yrityksiä ja asiantuntijoita Suomessa ja ympäri maailmaa. Tänä vuonna jokainen Suomessa palkittu vuoden 2023 kumppani kutsuttiin vieraaksi uuteen Teknologian Supervoimat -podcast-sarjaan.

Elisan jaksossa asiantuntijamme Katja Bäckström (Director, CX Business Solutions) ja Ville Rautio (Chief Technology Officer, Corporate Customers) kertovat muunmuassa, millaista on tulevaisuuden asiakaspalvelun teknologia, miten puhedataa voidaan hyödyntää asiakaspalvelun kehittämisessä ja kuinka pilvisiirtymiä tehdään asiakaskeskeisesti ja tietoturvallisesti esimerkiksi pk-yritysten tarpeet huomioiden.

Microsoftin mukaan Elisa on onnistunut kasvattamaan Azure-liiketoimintaansa kuluneena vuonna voimakkaasti ja rakentanut vaikuttavia innovaatioita. Ville Rautio kuvaa podcastissa osuvasti Elisan muutosmatkaa:

”Olemme teknologiatoimijana erittäin laaja-alaisia. Meidät yleisemmin vielä tänä päivänäkin tunnetaan teleoperaattorina, tai ylipäätään operaattorina, joka myy kuluttajille puhelimia ja liittymiä. Olemme olleet jo vuosikausia ja vuosikymmeniä valtavasti muutakin.”

Podcastin juontavat kaksi teknologia-alan syväosaajaa – Suomen Microsoftin kumppaniliiketoiminnan johtaja Katarina Engblom ja teknologiajohtaja Vesa-Matti Paananen.

Kuuntele podcast: Elisa, Vuoden 2023 Kumppani Suomessa, Katja Bäckström ja Ville Rautio

Lue myös

Elisa Microsoftin Vuoden Kumppani Suomessa

Miten kehittää asiakaspolkua sujuvaksi? Näillä ohjeilla etenet

Elisalta ja Enreachilta maailmanluokan puheratkaisut asiointiin

Helpompi Azure-siirtymä Elisan avulla