Vinkit yrityksille huolettomaan kesään ja toimiviin yhteyksiin

Laskutusasiat Yritysten OmaElisassa

Yritysten OmaElisassa näet muun muassa laskukopiot ja voit myös muuttaa laskutustapaa. Niin laskukopiot kuin laskutustavan muutos tapahtuu Laskut-välilehden kautta.

 Itsepalvelusta löydät myös laskutukseen liittyviä asiakaskirjeitä. Näet maksusopimusvahvistukset, hyvityslaskut, maksukehotukset ja tiliotteet OmaElisan uudessa Laskutukseen liittyvät kirjeet -valikossa.

Kaikki kirjeet näet samaan tapaan kuin laskut ja voit avata sekä ladata ne omalle koneelle. Toimitamme kaikki laskutukseen liittyvät kirjeet myös postitse.

PUK-koodi - lukkiutuiko puhelin?

Työntekijän OmaElisan kautta työntekijät voivat hakea tarvittaessa PUK-koodin veloituksetta, milloin vain sekä seurata Elisan mobiililiittymänsä käyttöä.

Työntekijän OmaElisaan kannattaa kirjautua hyvissä ajoin ennen kesälomaa, jotta PUK-koodin haku varmasti onnistuu, jos tilanne sitä vaatii. Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä liittymään lähetetään kertakäyttösalasana. Kirjautuminen ei onnistu, jos puhelin on jo lukossa.

Yritysten pääkäyttäjät ja nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt löytävät PUK-koodit puolestaan Yritysten OmaElisasta.

Kirjaudu portaaleihin

Korjain avuksi vikatilanteeseen

Yritysten OmaElisassa voit ratkaista netti- tai puheliittymäsi ongelmatilanteet nopeasti korjaimien avulla. Mikäli opastetut toimenpiteet eivät auta ongelmaasi, voit jättää korjaimen avulla helposti vikailmoituksen vikapalveluumme kellonajasta riippumatta.

Voit luoda tunnukset OmaElisaan helposti itse, jos sinulla on yrityksesi nimenkirjoitusoikeus

Ohjeet ja vinkit kirjautumiseen

OmaElisassa voit myös avata chat-keskustelun asiakaspalvelijamme kanssa arkisin 8.00–16.00.

Pysy kartalla yleisistä verkon häiriöistä ja muutostöistä

Kirjautumalla Yritysten OmaElisaan voit helposti päivittää tarvittavat yhteystiedot ja tilata häiriö- ja muutostiedotteet sähköpostiisi tai puhelimeesi. Lisätietoa löydät täältä.

Tarkista oman alueesi verkon häiriötiedotteet sekä häiriökartta ja katso tarvittaessa lisää ajankohtaista infoa yritysasiakkaille.

Nettiyhteydet kesäkaudelle

Kesäkauden alkaessa haluamme varmistaa, että käytössäsi on toimiva ja luotettava nettiyhteys, jotta tärkeimmät askareesi tulevat varmasti hoidettua.

Elisan valikoimasta löydät omiin tai yrityksesi tarpeisiin sopivimmat verkkoratkaisut. Etä- ja hybridityöt hoituvat huoletta nettiliittymiemme avulla, olit sitten kesämökillä tai kotitoimistolla.

Tilaa Elisan mobiililaajakaista liikkuvaan työhön tai vaikka laitenettiliittymä mökkisi valvontakameroille.

Tutustu valikoimaamme

Vinkkejä lomalle ja mökkeilyyn

Elisan 5G tekee lomakaudesta entistä monipuolisemman ja tarjoaa parhaimmat hybridityömahdollisuudet huippunopeuksilla.

Kesä on lomailua varten, mutta silloin kun tietokonetta tarvitaan, yhteyden on toimittava. Nopea 5G-yhteys mahdollistaa vapauden hoitaa asiat juuri silloin, kun se mökkeilyn ja lomailun keskellä sopii ja roaming-verkkovierailu takaa, että pysyt yhteyksissä myös ulkomaanmatkalla.

Lue lisää aiheesta ja selvitä mikä on juuri sinun kesämökillesi sopivin nettiratkaisu.

Varmista mielenrauha lomallasi vastaajan avulla

Elisan Matkapuhelinvastaajalla pidät huolen, että poissa ollessasi tärkeän asiakkaan puhelut menevät luotetulle sijaisellesi. Elämäsi tärkeiden henkilöiden puhelut vastaanotat sujuvasti niin lomalla kuin arkena.

Tilaa Matkapuhelinvastaaja helposti

Kesävinkit Elisa Ring -palvelun käyttäjille

Kesä on taas täällä ja loma-aikojen määrittelyt näkyvät myös Elisa Ringissä. Muistathan varmistaa hyvissä ajoin ennen lomia, että olet asettanut Elisa Ring -palvelussa loma-ajan soitonsiirrot ja olet aktivoinut tavoitettavissa-palvelun.

Huolehdithan Ring-pääkäyttäjänä, että sijaisellasi on pääkäyttäjäoikeudet ja hän osaa määritellä mm. soitonsiirtoja ja poikkeuspäivien tai -aikojen asetuksia aukiolokalentereille.

Käyttäjäohjeita löytyy tarvittaessa Youtubesta

Kesä on parasta kalastelun aikaa - osallistu kesäkisaan

Lomakausi ja poissaolot työpaikalta kasvattavat riskiä tietoturvamurroille. Lue vinkkimme kalasteluilta suojautumiseen ja osallistu samalla kesäkisaan, jossa voit voittaa SUP-laudan tai muita kesäisiä palkintoja.

Lue vinkit

Löydä yhteystietomme helposti

Yhteystietosivultamme löydät kootusti kaikki meidän yhteyskanavamme. Laita sivu, vaikka matkapuhelimesi kirjanmerkiksi, niin se löytyy helposti silloin kun sitä tarvitset.

Yhteystietomme