Koulutus: JunOS Troubleshooting

This JunOS Troubleshooting course is a three-day course that is designed to provide introductory troubleshooting skills.

Key topics within this course include troubleshooting methodology, troubleshooting tools, hardware monitoring and troubleshooting, interface monitoring and troubleshooting, troubleshooting the data plane and control plane on devices running the Junos operating system, staging and acceptance methodology, troubleshooting routing protocols and monitoring the network.

Kesto: 3 päivää

Ajankohta : 18.-20.11.2024, Helsinki / Online

Hinta: 2850 €

Ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

Kurssi on rakennettu henkilöille, joilla on jo aikaisempaa toimintakokemusta Junos-pohjaisista laitteista. Lähes kaikkia kurssin aihealueita testataan erillisessä laboratorioympäristössä joka koostuu Juniperin SRX-, J- ja MX-sarjan laitteista.

Päivien ohjelmasta noin puolet käytetään teoriaan ja puolet käytännön harjoituksiin.

Kurssityyppi: Luentoja ja labroratorioharjoituksia

Kurssikieli: Luennot suomeksi, materiaali englanniksi

Agenda

Day 1:

 • Troubleshooting methodology
 • Juniper Product families
 • Control plane and data plane introduction

Day 2:

 • Control plane troubleshooting
 • Interfaces troubleshooting
 • Data plane troubleshooting

Day 3:

 • Routing protocol troubleshooting
 • Network monitoring

Kouluttaja

Jiri Sane

Network Expert

JNCIE-SP #2037 ja JNCSP-SP

useiden vuosien kokemus IP/MPLS operaattoriverkoista

Juniper/Alcatel/Cisco –ympäristöt

Koulutuspalaute:

Tosi hyvä peruskurssi JunOSiin jonka johdosta pääsin jyvälle miten Juniperia konfiguroidaan.

Harjoituksia oli sopivasti ja ne olivat mielekkäitä.

Keep up the good work!

 • Skaalautuva ja tietoturvallinen verkonhallinta

  Kurssin tarkoituksena on hahmottaa hallintaverkon oleelliset osat ja ominaisuudet sekä tutustua käytössä oleviin tekniikoihin sekä parantaa ymmärrystä verkonhallinnan eri mahdollisuuksista ja tekniikoista . Kurssi ei ota kantaa erilaisiin verkonhallinnan ohjelmistojen paremmuuteen tai vertaile niitä, mutta antaa työkalut hahmottaa tällaisille ohjelmistoille asetettavista vaatimuksista.

 • Yritysverkkojen suunnittelu

  Kurssilla opetellaan hahmottamaan yritysverkon eri osasia (LAN, DC, L3, WAN, WLAN, Multicast, Verkonhallinta) ja pohditaan miten verkonsuunnittelua pitäisi lähestyä, jotta saadaan aikaiseksi liiketoimintaa tukevia, skaalautuvia ja vikasietoisia verkkoja. Kurssilla läpikäytäviä ajatusmalleja voi ryhtyä soveltamaan samantien ja ne soveltuvat mainiosti myös olemassaolevien verkkojen kehittämistyöhön.

 • TCP-protokollan toiminnan analyysi

  Tämän kurssin tarkoituksena on käydä läpi TCP-protokollan toimintaa, TCP:n ruuhkanhallinnan ominaisuuksia, toimintaa ja ruuhkanhallinnan tarkkailuun liittyviä tekniikoita. Kurssi sisältää teoriaosuuden lisäksi pakettikaappausten analysointiharjoituksia, joiden avulla osallistujat oppivat TCP-yhteyksien vuon- ja ruuhkanhallinnan analysoinnin perusasioita.