Etämittaus mahdollistaa unelmien eläkepäivät golfaten

Lukuaika < 1 min

Eläkepäivistä nauttiva Jaakko Nieminen voi golfata milloin ja missä tahansa, koska hoitaa omaa terveyttään etämittauksen avulla.

Hämeenlinnalainen Jaakko Nieminen, 69, jäi yhdeksän vuotta sitten eläkkeelle. Takana oli yli 42 vuoden työura Puolustusvoimilla. Eläkepäivien lähestyessä Jaakko päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa: käydä golfkurssin ja suorittaa green cardin. Eläkkeellä hänellä olisi aikaa viettää päivät viheriöillä.

Jaakon innostus tarttui myös Tuula-vaimoon. Nyt pariskunnan löytää yhteisen harrastuksen ääreltä aina kun säät sen sallivat. Usein he golfaavat tutulla lähikentällä Hattulassa, mutta lähtevät mielellään myös muualle Suomeen, kuten Naantaliin oman kesäpaikan lähelle.

Vähän ennen eläkeikää Jaakolla ilmeni sydänongelmia. Niitä hän hoitaa nyt lääkityksellä. Lääkitykseen liittyvät säännölliset terveyskeskuksessa tehdyt INR-mittaukset. Ennen Jaakon ja Tuulan elämä pyöri INR-mittausten ympärillä ja laboratoriossa kului rutkasti aikaa. Nykyään Jaakko hyödyntää etämittausta. Mittaus onnistuu missä tahansa ja vie vain viisi minuuttia. Näin aikaa jää Tuulan kanssa golfaamiseen.

Katso videolta, kuinka etämittaaminen helpottaa Jaakon ja Tuulan arkea.

Lue myös

Etämittaus vapautti laboratoriossa käynneistä

Tutkimus: Etämittauksella miljoonien hyötypotentiaali astman diagnosoinnissa

Kehon etämittaus paljastaa sydämen oireilun ja alkoholin määrän veressä

Potilaan hoitopolku yhä enemmän digissä