Pohjoismaiden merkittävin business-tapahtuma käynnistyi Helsingissä

Lukuaika < 1 min

Nordic Business Forum 2015 kerää tuhansia yritysjohtajia ja yrittäjiä Helsingin Messukeskukseen.

Torstaina ja perjantaina 1.-2. lokakuuta Helsingin Messukeskus täyttyy jopa 5500 yritysjohtajasta ja yrittäjästä, jotka ovat tulleet kuulemaan nimekkäiden kansainvälisten puhujien näkemyksiä johtajuudesta, yritysmaailman trendeistä sekä menestymisen resepteistä.

– Nordic Business Forum kokoaa ihmiset ympäri Eurooppaa ja jopa maailmaa kahdeksi päiväksi kuuntelemaan huippuajattelijoita ja –puhujia ja verkostoitumaan keskenään, kuvailee tapahtuman toinen perustaja Jyri Lindén.

Tapahtuma sai alkunsa vuonna 2009 vain noin 80 osallistujan pienestä valmennuksesta, mutta siitä on nopeassa ajassa kasvanut Pohjoismaiden merkittävin liike-elämän ja johtamisen tapahtuma. Yleisömäärän kasvattaa kaksinkertaiseksi se, että tapahtumaa voi seurata nykyisin myös Internetissä välitettävänä live-lähetyksenä.

Lindénin mukaan yritysmaailman nykyisessä murroksessa ei niinkään ole kyse digitalisaatiosta, sillä sekä terminä että ilmiönä sitä on nähty jo pari vuosikymmentä.

– Enemmänkin pitäisi puhua disruptiosta. Digitalisaation myötä muutos on nopeutunut niin paljon, että pienet pelurit voivat haastaa isoja ja todella pienelläkin budjetilla voi tehdä todella vaikuttavia juttuja. Muun muassa näistä asioista tullaan kuulemaan tapahtuman aikana, Lindén vinkkaa.

Lue myös

Garry Kasparov: Shakissa, sodassa ja liiketoiminnassa voitetaan taidolla

Nilofer Merchant: Meaning Means Money

NBF2016: Peter Diamandis kannustaa etsimään hulluja ratkaisuja ongelmiin