Fortinet Security Day 2023

Lukuaika < 1 min

Mikä on Fortinet Security Day?

Kumppanimme Fortinetin vuotuinen lippulaivatapahtuma Fortinet Security Day on rakennettu heille, jotka työskentelevät IT- ja kyberturvallisuusasioiden, OT/IoT-, verkko- tai datacenter-ratkaisujen parissa.

Tänä vuonna teemana on ”Cybersecurity, everywhere you need it”: esimerkiksi tietoturvallinen verkkoympäristö, pilvipalvelut ja aplikaatiot, pääsynhallinta sekä OT-tietoturva.

Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja Fortinetin lisäksi Elisan, Telia Cygaten, DNA:n, Fujitsun, Capgeminin, Loihde Trustin ja Eagle Shark A/S:n huippuasiantuntijoilta.

Tule tapaamaan Elisan asiantuntijoita!

Elisan ständillä kuulet tietoverkoistamme liiketoiminnan mahdollistajana sekä kyvykkyydestämme toteuttaa vaativia ja laajoja asiakasprojekteja.

Pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa Elisan tietoverkkopalveluista, joiden avulla monimutkaisetkin verkkoratkaisut pysyvät hallinnassa ja valvonnassa.

Palvelukokonaisuutemme koostuu mm. verkonhallinnasta, asiakkaan tarpeiden mukaisista tietoliikenneyhteyksistä sekä asiantuntijoista. Hyödynnämme automaatioita ja kehitämme proaktiivisesti palveluitamme.​

Elisa on saavuttanut myös kumppanimme Fortinetin Partner of The Year – palkinnon, joka myönnettiin tunnustuksena panostuksesta pitkäaikaiseen, strategiseen kumppanuuteen Fortinetin kanssa.

Olemme Fortinet-kumppaniohjelmassa ylimmällä Expert-tasolla sekä palveluntarjoajana että järjestelmätoimittajana. Nämä saavutukset osoittavat Elisan erinomaisen kyvykkyyden Fortinetin teknologioihin perustuvien ratkaisujen toimittamisessa.

Ständimme lisäksi Elisalla on puheenvuoro klo 10.30. Puheenvuorossa Elisan verkko-, tietoturva- ja asiantuntijapalveluiden liiketoimintajohtaja Joni Oksanen käy läpi Elisan SDWAN-hanketta asiakkaamme Keskon Katariina Vuorion kanssa.


Paikka: Messukeskus Siipi, Helsinki
​Aika: 5. lokakuuta 2023, klo 8.00-17.00​
Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu Fortinet Security Day-tapahtumaan VIP-koodilla: FI500

Lue myös

SD-WANilla optimoitu yhteys

Näin Wärtsilä varautuu kyberuhkiin 

Elisa vei Valmetin tietoverkon 2030-luvulle

Näin tuottava tekoäly muuttaa yrityskulttuuria