Hybridipilvi- ja kapasiteettipalvelut

Elisan kanssa viet yrityksesi IT-infran, konesalit ja digitaaliset palvelut pilveen turvallisesti. Sertifioidut asiantuntijamme tukevat sinua pilvisiirtymässä suunnittelusta toteutukseen. Lopputuloksena voi syntyä täysi migraatio tai hybridiympäristö, jossa osa palveluista asuu nyky-ympäristössä ja osa on siirretty pilveen.

Elisan kautta hankit myös tallennustilaa pilvestä joustavasti tarpeidesi mukaan – voit valita kapasiteetin julkipilvestä tai yksityisestä pilvestä. Tutustu palveluihimme ja kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Elisan hybridipilvipalvelut – visiosta toteutukseen

Turvallisesti kohti joustavaa hybridipilveä – lue tutkimus

Elisan tuore tutkimus selvitti ICT-päättäjien näkemyksiä IT-infran ja pilvipalveluiden nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä, erityisesti hybridipilvestä.

Mihin suuntaan yritysten IT-infran kehitys on menossa? Katso ajankohtaiset tutkimustulokset!

Lataa opas

Miksi hybridipilvi kannattaa valita?

Hallittu ja tietoturvallinen siirtyminen pilveen

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi hybridipilviympäristön, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa ja arkea. Teemme selkeän roadmapin, missä järjestyksessä eri IT-järjestelmät ja digitaaliset palvelut kannattaa siirtää pilveen. Otamme tietoturvan huomioon alusta loppuun asti ja huolehdimme sujuvasti migraatiosta.

Kustannustehokas ja keskitetty kapasiteetinhallinta

Elisan hybridipilvipalvelussa saat keskitetyn hallinnan julkipilvipalveluihin sekä yrityksesi hankkimiin konesaleihin. Tämä helpottaa IT-infran resurssien ja kustannusten optimointia. Voit esimerkiksi joustavasti lisätä kapasiteettia julkipilvessä, jos yrityksesi ottaa käyttöön uusia digipalveluita.

Ketterä ja nykyaikainen IT-infra tulevaisuutta varten

Asiantuntijamme auttavat kehittämään hybridipilviympäristöäsi jatkuvasti eteenpäin. Tuemme uusien teknologioiden käyttöönotossa, IT-järjestelmien automatisoinnissa, analytiikassa sekä DevOps-alustojen hyödyntämisessä. Näin yrityksesi IT-infra pysyy nykyaikaisena ja kehittyy tulevaisuuden tarpeisiin sopivaksi.

Elisalta saat kaiken tarvittavan hybridipilveen

Olisiko hybridipilvi sopiva kapasiteettiratkaisu yrityksellesi?

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä yrityksesi tarpeet:

Kysy lisätietoja

Kapasiteettia joustavasti tarpeidesi mukaan

Elisalta löytyy kapasiteettivaihtoehtoja niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Voit hankkia meiltä kapasiteettia jatkuvana palveluna tai vain kertaluonteisesti esimerkiksi tietyn projektin ajaksi.

Saat hankittua meiltä kapasiteettia esimerkiksi Microsoft Azuren, Google Cloud Platformin ja Amazon Web Services (AWS) -alustoista. Tutustu eri kapasiteettipalveluihimme:

Asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme


Savox käyttää Elisan IT-palveluita
eSett käyttää Elisan konesalipalveluita
Esperi Care kertoo kokemuksistaan Elisan palveluista

Minkälaista kapasiteetti- ja konesaliratkaisua etsit?

Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivan vaihtoehdon, joka palvelee yrityksesi tarpeita. Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää:

Ota yhteyttä

Lue lisää kapasiteetin hankkimisesta