Hyödynnä tarjous ja säästä 64,50 €. Norm. hinta 225 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Sony WF-1000XM4 -langattomat vastamelukuulokkeet
Sony WF-1000XM4 -langattomat vastamelukuulokkeet

Sony WF-1000XM4 -langattomat vastamelukuulokkeet

Sonyn WF-1000XM4 -langattomat kuulokkeet on varusteltu kirkkaalla ja dynaamisella äänentoistolla ja hämmästyttävän tehokkaalla taustamelun vaimennuksella. Riittoisan akunkeston ansiosta voit myös nauttia suosikkimusiikistasi pitkään.

Sony WF-1000XM4 -langattomat vastamelukuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Jopa 24 tunnin riittoisa akunkesto latauskotelolla
  • IPX4 -vedenkestävyys
  • Edistyksellisen kirkas äänentoisto

Sony WF-1000XM4 -vastamelukuulokkeiden kristallinkirkas äänentoisto on aivan omalla tasollaan. Sonyn kehittämä integroitu prosessori V1 vaimentaa myös supertehokkaasti kaikkea häiritsevää taustameteliä. Prosessori parantaa myös äänen laatua ja vähentää vääristymiä. Kuuloke-elementtien suorituskyky on huipputasoa ja itse korvanapit istuvat kiitettävän mukavasti korviisi.

WF-1000XM4 -kuulokkeiden 6mm:n elementit tuottavat dynaamisen äänen lisäksi myös voimakkaan basson pienestä koostaan huolimatta. Sonyn kehittelemä LDAC -äänitekniikka takaa korkean resoluution äänen suoratoistoon langattomasti Bluetooth -yhteyksillä.

Aloittaessasi puhelun pysäyttää kuulokkeiden Speak-to-Chat -toiminto kätevästi kuuntelemasi musiikin. Kuulet selkeästi ympäröivän äänen ja liityt helposti keskusteluun. Keskustelun päättyessä musiikki lähtee automaattisesti taas soimaan. Speak-to-Chat -toiminto käyttää kiihtyvyysanturia äänesi tunnistamiseen ja siihen reagoimiseen.

Kaksoisnapautuksella voit pitää puhelintasi paikallaan osallistuessasi handsfree-puheluihin. Äänet kuuluvat selkeästi kaikille puheluun osallistujille, sillä edistynyt äänenkuuntelutekniikka yhdistää jopa viisi sisäistä mikrofonia ja tasokkaan äänisignaalikäsittelyn.

Huomioithan, että korvaan asetettavat kuulokkeet (in-ear -kuulokkeet) ovat hygieniatuotteita ja siitä johtuen etämyynnin palautus- ja peruutusoikeus ei koske in-ear -kuulokkeita. Jos palautat kuulokkeet ja pakkaus on avattu, niistä voidaan laskuttaa palautuksen yhteydessä käyttöönotetun laitteen arvonalenemaa aina täyteen arvoon saakka.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Sony WF-1000XM4 -langattomat vastamelukuulokkeet

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

WF1000XM4B.CE7 Musta

WF1000XM4S.CE7 Hopea

Ominaisuudet

Digitaalinen vastamelunpoisto

6mm elementti

IPX4 suojaus

Mitat ja paino

Kuulokkeiden paino 7.3 grammaa

Latauskotelon mitat: 40 x 67 x 30 mm

Latauskotelon paino 41 g

Taajuusvaste

20 - 20000 Hz

Langaton lataus

Qi

Lataus

Kotelon latausaika n. 1,5h, USB-C tai langaton lataus

5 min latauksella 60 min kuunteluaikaa

Yhdellä latauksella n. 8h kuuteluaikaa melunvaimennus päällä

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Audio Codec:

SBC

AAC

LDAC

Takuu

24 kk