Cisco ENCOR -tutkintoon tähtäävä valmennus

Cisco Enterprise Network Core Tecnhologies, ENCOR-tentti (350-401) on keskeisessä asemassa monen Cisco-sertifikaatin suorittamisessa tai päivittämisessä: CCNP Enterpise, CCIE Enterprise Infrastructure ja CCIE Enterprise Wireless -tutkinnot vaativat osasuorituksena ENCOR-tentin suorittamisen.

Elisa Santa Monica tarjoaa ENCOR-tentin suoritukseen valmistautuville kaksiosaista valmennusta. Tenttiä varten tulee osallistua molempiin osuuksiin. 

Kesto: 2 + 3 päivää

Ajankohdat: 1. osa 5.-6.10.2023, Helsinki / Online

2. osa 1.-3.11.2023, Helsinki / Online

Hinta: 4900 €

ilmoittaudu

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Yleiskuvaus

ENCOR I on kaksipäiväinen luentomuotoinen koulutus, jossa käydään läpi ENCOR-tenttiin sisältyviä Ciscon verkkoarkkitehtuuriin, tietoturvaan ja virtualisaatioon liittyviä asiakokonaisuuksia.

ENCOR II on kolmipäiväinen koulutus, joka sisältää myös käytännön harjoittelua ja erilaisia teknologia/konfiguraatiodemoja.

Luennot ja harjoitukset koostuvat verkkoinfrastruktuurin, sen valvonnan ja toiminnan automatisointiin liittyvistä asiakokonaisuuksista.

Koulutus pidetään suomeksi tai englanniksi, kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Valmennuksen hintaan sisältyy opetus, kurssimateriaalit, Ciscon virallinen sertifiointikirja sekä yksi yritys virallisessa sertifiointitestissä.

Kouluttaja

Mika Ilvesmäki

Kouluttava konsultti

CCNP Enterprise (R&S, Design), JNCIP-SP, JNCIS-DevOps, JNCDS-SP

Käytännön ja teorian yhteen sitova kouluttaja. Ydinosaaminen: L2/L3 –tekniikat ja Cisco- ympäristöt.

Opiskelut: TkT

Mika Ilvesmäki

ENCOR 1.osa

ENCOR 2.osa

  • Cisco CCNA-tutkintoon tähtäävä valmennus

    CCNA -tutkinto on varmasti yksi suosituimmista verkkotekniikan sertifikaateista. Vaikka laitevalmistajan sertistä onkin kysymys, niin Cisco IOS-jippojen lisäksi tutkinnossa opetellaan runsaasti geneeristä verkkotekniikkaa, jonka osaamisesta on varmasti hyötyä oli oma laitevalmistajaympäristö mikä hyvänsä.

  • Cisco DNA Center asennus ja käyttöönotto

    Cisco DNA Arhitecture Installation and Configuration is a 4-day course that goes through all the theory, all the components, all the connections and all the configurations that are needed to get Cisco DNA -based SD-Access network up and running.

  • Cisco WLAN -verkkojen käyttöönotto ja operointi

    Tämän kurssin tavoitteena on esitellä kuulijalleen kaikki olennainen langattomien lähiverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyvä asia tiivismuotoisessa paketissa. Teorian lisäksi kurssilla rakennetaan kontrolleripohjainen langaton verkko ja sen avulla tutkitaan teorian toimintaa. Kurssin harjoitukset tehdään graafisella käyttöliittymällä.